Рафа = идиот!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Рафа = идиот!
Ако някой може да ми обясни смените които направи Рафа моля да заповяда защото аз съм в потрес!!! 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Re: Рафа = идиот!
да се маха,че ми писнаха неговите глупости!отново губим първенството...

Не знам в анкетата на Гонг ливърпул защо имат най-много проценти за шампион като са супер смешни!!! не могат да отлепат 3-пореден мач. кви шампиони ще стават.гледайте малко реално на нещата. неделя ще ги окъпят и ще ги пратят в зона уефа...

- [1948]CSKA
- Контакти:
xaxaa ttc пак ли бе 

Мога само да ти благодаря че ме олесни да не пиша тема защото тъкмо мислех това да правя та да си излея яда и мъката за Ливърпул.Преди няколко седмици казах че няма и втори да сме тази година.Е не съм песимист а реалист и сега казвам че ще сме четвърти (просто тотално бях изпуснал спатиите на Вила и сега видях че на точка след нас).Виновникът-Рафаел Бенитес.Лошото на английския футбол е че търпят провалите на треньорите с години.

Аз сега разбрах че е извадил Джерард! Е какво повече да се каже! Само погледнете неадекватните смени! От там нататък всички коментари са излишни!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
samo na edin igra4 li raz4itate eto za tova nqma da ste 6anpioni vi6te manchester 7 ot 11 ma4a v koito s4upixa rekorda igraxa s razli4na za6tita i pak neim vkaraxa 11 ma4a a za6to va6iq otbor vse se dani v kraq 6anpion se stava kato pe4eli6 takiva ma4ove 6anpionski ma4ove taka 4e uspex i va6iq velik igra4 dano dojivee titla v angliq 

-
- Контакти:
Napalno saglasen!!!Edinstvenata prichina tazi godina da ne stanat shampioni sa negovite neadekvatni smeni...(neadekvatni pone za men).Nadqvam se da ne se okaja prav ,che pravi tezi smeni umishleno...zaradi negovite tarkaniq sas sobstvenicite na kluba;dano gresha inache shte bade jalko...
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз ви се чудя...СЕГА ЛИ ГО РАБРАХТЕ ТВА?!? 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !