Лукас Подолски в Ливърпул?!?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Лукас Подолски в Ливърпул?!?
Четох някъде, че може да го взимате. Интересно ми е какво мислят феновете на Ливърпул за евентуален такъв трансфер. Според мен ще пасне идеално. Точно такъв играч е нужен на Пул - някой, който да вкарва голове. Един полусезон да се сработи отбора и вече бих казал, че Ливърпул ще се бори за титлата (даже ще е основен претендент според мен). Сега нека да видим вашето мнение. 

Re: Лукас Подолски в Ливърпул?!?
Според мен ще пасне на отбора,но дали е вярно това 

Има слухове наистина
И според повечето фенове тук във форума (както и според мен) би бил идеален за отбора и определено е един от най-желаните нападатели от тези които са свързвани с отбора сред нас феновете тук във форума 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- vrajdebec
- Контакти:
По-добре Игуаин , четох някъде че го искат! 

Трансферите най-вероятно ще са около края на януари.Всичко на този етап е слухове. 

- Karsa Orlong
- Контакти:
Аз лично го харесвам и се надявам този трансфер да се осъществи, но все пак си мисля, че е по - вероятно да вземем Дарън Бент. А ти като фен на Байерн защо мислиш, че кариерата на Подолски не се разви добре при вас? Именно това изтъкват критиците му, твърдейки, че не става за голям отбор.
Един Солдадо или Кавани ще ви пасне най-добре. Но и Подолски ще е добро попълнение, ако го вземете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Един от любимите ми футболисти - дано го вземем 

Е дано го вземем , добър нападател е 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Според мен Ливърпул трябва да вземе него + още един таран Солдадо/Кавани и да играе 4-3-3 Суарез и Подли по крилата и примерно Кавани напред + Адам, Лукас и Джерард в центъра + сработената четворка в защита...ето с този отбор Ливърпул може да атакува титлата през другия сезон
тъкмо така ще има и дълга скамейка ...Даунинг, Кайт, Хендо, Спиъринг,Макси, Керъл, Кели, Кара все ще има кой да замества контузените....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.