Не прекаляват ли с темата „расизъм“ в Англия?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Не прекаляват ли с темата „расизъм“ в Англия?
Сигурен съм, че Ви е направило впечатление колко "чувствителни" са англичаните на тема расизъм. Но чрез раздаването на подобни наказания, не създават ли все повече напрежение у играчите? И аз като Вас съм меко казано шокиран от начина по който наказаха нашият талисман, но все пак се надявам, че обжалването към ФА би помогнало да отпаднат 3-4 мача от наказанието. Паричната глоба е смешна и не вълнува никого, но сгъстения цикъл от двубои все още предстои и отсъствието на уруса наистина би оказало огромна загуба в нападение.
Re: Не прекаляват ли с темата „расизъм“ в Англия?
И Джон Тери май го наказаха,но все още не знам какво е наказанието
Ако някой има повече информация,да пише.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Определено прекаляват!
Прекаляват разбира се. На опити за убийства като това на Тайлър срещу Едуардо дадоха наказание от 3 мача, а сега за това 8. Пълни нещастници. А най ме дразнят такива като Евра. Кво като е черен, има пари, слава , жени, коли, живее живот, който много от нас могат само да мечтаят , и същевременно се прави на голям страдалец.
- OldTrafford
- Контакти:
Ама вие сериозно ли мислите че наказанието му ще остане 8 мача 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
прекаляват!!! То, ако Суарес бе счупил крака на някой - наказанието нямаше да е повече от 5 мача
- liverpool96
- Контакти:
OldTrafford написа:Ама вие сериозно ли мислите че наказанието му ще остане 8 мача
Все още не се знае, защото е възможно и наказанието му да нарастне. Говоря по принцип, че от ръководството отдават прекалено голямо значение на тази тема и че от това рано или късно биха си изпатили...
- fabregas_949
- Контакти:
Единствената причина поради която наказаха Суарез, е защото ФА не искат да бъдат обявени за "расисти" и затова решиха да целунат некой друг гъз. (Преди да ме нападне некой, нямам конкретно предвид Юнайтед. И от Стоук да беше Евра, пак щеше да стане същото.) Така и не прочетох никъде да има някакъв запис със думите на Суарез. Нито съотборници са чули репликите, нито някой рефер. Този случай е изцяло "той каза" и "ама той лъже" и за да се подсигурят вече знаем какво направиха от ФА. Във федерацията очевидно се напикават като чуят тази дума.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
CTAHKO написа:И Джон Тери май го наказаха,но все още не знам какво е наказаниетоАко някой има повече информация,да пише.
Все още не са го наказали, а и май не е доказано, че го е обиждал на расистка основа.
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Не прекалявате ли със темите за това наказание , незнам какво искате да чуете , т.е. да прочетете . Весели празници.