Стивън Джерард или ... ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Стивън Джерард или ... ?
От както Джерард е в Ливърпул, 'Пул нямат титла на Англия.. Ако трябваше да решите да изберете между още един играч, като Стивън Джерард да играе 10-13 години в Ливърул, или титлИ на Англия(не 10 титли за 10 години, ами примерно 4-5 титли за 10 години) какво бихте избрали ?
Re: Стивън Джерард или ... ?
Естествено, че второто 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- RedMagic
- Контакти:
liverpool-4ever написа:От както Джерард е в Ливърпул, 'Пул нямат титла на Англия.. Ако трябваше да решите да изберете между още един играч, като Стивън Джерард да играе 10-13 години в Ливърул, или титлИ на Англия(не 10 титли за 10 години, ами примерно 4-5 титли за 10 години) какво бихте избрали ?
Разбира се, че титлите, защото така целият отбор печели слава, а Ливърпул според мнозина никога няма да бъде толкова славен както преди. Аз обаче не съм на това мнение, защото отборът прогресира много и в най-скоро време съм сигурен, че ще се завърне на водещите места и скоро ще станем шампиони. Може да е след 2-3 години, но ще станем шампиони. Иначе не бих отказал още няколко като Стиви Джи, всъщност за това не сме ставали шампиони скоро, защото в последните 10+ години единственият ни играч от световна класа е Стивън Джордж Джерард, а принципно шампионските отбори се състоят от поне 4 играча от наистина световна класа.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Стиви Джи! Играе със сърце, раздава се, обича емблемата над сърцето си, не са много в наши дни тези играчи и е хубаво да бъдат оценени по достойнство!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Капитан Фантастик ! Стивън Джерард ! Малко са останалите футболисти като него в момента.Тоти,Санети,Дел Пиеро,Гигс.Една истинска легенда на футбола това е Стивън Джерард не бих го разменил за никой друг футболист ! Най-добрия на поста си в света поне за мен ! Макар ,че Стиви е уникален и може да играе на всяка една позиция .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- liverpool-4ever
- Контакти:
Също така трябва да спомена, че не съм казал "без никакви титли", казах само без тази на Англия....
Естествено,че второто,но не мисля,че точно Джерад е причината,че Ливърпул не печели титлата.Причината е,липсата на повече качествени играчи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Щом с Джерард не сме успяли да спечелим въпросните 4-5 титли, то без него е пълен абсурд. От 2005 до около 2008 Джерард беше най-добрия халф в Англия и един от най-добрите в света (да не кажа най-добрия). Просто без отбора щеше да е много, много по-зле.
Естествено , че проблема не е в Стиви . Предпочитам да гледам красив и атакуващ футбол , отколкото да гледам как отбори стават шампиони с неатрактивна игра .
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- Hakercheto
- Контакти:
Що за тъп въпрос?
Проблема не е в Стиви ........
Проблема не е в Стиви ........
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!