Пазаруване от официалния сайт на Ливърпул ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LiverpoolFC
Контакти:

Пазаруване от официалния сайт на Ливърпул ?

Мнениеот LiverpoolFC » 01 окт 2011 01:13

Здравейте. Искам да ви попитам дали някой е пазарувал някога нещо от официалния сайт на клуба? Искам да си накупя някои неща от там, но никога не съм го правил и някак... се притеснявам да не стане фаул :) Явно има два варианта. Или чрез фирма посредник или директно си влизам в сайта и с карта VISA си поръчвам, давам си адреса и чакам да пристигне. Ако някой може да помогне с полезен съвет ще му бъда благодарен :)))
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

CapO
Контакти:

Re: Пазаруване от официалния сайт на Ливърпул ?

Мнениеот CapO » 01 окт 2011 01:33

Пазарувал съм от други английски сайтове, без никакви проблеми. Да не кажа, че дрехи си пазарувам само онлайн. Виж ако има фенклуб на Ливерпул и ако можеш да се запишеш. Знам, че ако е официален фенклуба членовете му независимо, че са в България получават отстъпки за фен артикули.

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 01 окт 2011 01:39

Значи, 1во гледай какво точно избираш и къде кликаш, 2ро компютъра трябва да ти е чист (без червеи, троянци, т.н.), и 3то много внимавай след като направиш покупката, първо прочети в сайта трябва да пише как става на стъпки това е в случай, че някои от троянците действат след пазаруването, като изпращат фалшив мейл до купувача на който пак да си напише номера на картата и т.н.

П.П. За 2рото аз обикновено правя така: Имам си една карта за пазаруване от нета, избирам си покупката, гледам колко ще струва всичко и преди да я поръчам внасям точната сума или +/- 10 лв.

Дано съм ти помогнал. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 окт 2011 08:07

LiverpoolFC написа:Здравейте. Искам да ви попитам дали някой е пазарувал някога нещо от официалния сайт на клуба? Искам да си накупя някои неща от там, но никога не съм го правил и някак... се притеснявам да не стане фаул :) Явно има два варианта. Или чрез фирма посредник или директно си влизам в сайта и с карта VISA си поръчвам, давам си адреса и чакам да пристигне. Ако някой може да помогне с полезен съвет ще му бъда благодарен :)))

Щом е от официалния им сайт няма за какво да се притесняваш! ;)

Потребителски аватар
slavex

Мнениеот slavex » 01 окт 2011 10:37

здравей, аз съм регистриран в сайта на клуба. до колкото си спомням обаче имаха доставка само до острова. извън него не беше никак изгодно. затова пазарувам по eBay, от там е по-изгодно като доставка. дори продавача според мен е някакъв фен-магазин защото има всички артикули и цената е същата като в сайта. с кредитна карта съм пазарувал, и то много пъти - календари, сувенири и др. няма проблем. действай смело.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 01 окт 2011 11:38

Не бери грижи. Аз преди месец-два си поръчах доста неща от сайта за около 200 лв. и ми пристигнаха за седмица (а може и по-малко, не помня точно) в Стара Загора. Доставката мисля беше 8 паунда, така че ако ще поръчваш нещо за 10-20 не си струва, за нещо по-голямо или ако се комбинираш с някой познат излиза много добре. Освен това качеството на всичко беше доста добро, за разлика от някои евтинджоси, които съм си купувал от eBay, като например залепена емблема на Пуул, триещи се след няколко изпирания имена на футболисти на фланелки и т.н. Поздрави и после да се похвалиш какво си си взел и дали си доволен. :)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 01 окт 2011 11:44

Най-добрия вариант е с Виза/преди можешеш само с Класик,т.е. кредитна,а сега чувам,че няма проблем с Електрон/.
Имаш такса за пощенски разходи,която си я имаш във всеки сайт,просто провери доколко те устройва сумата.
Мился,че за евросъюза таксата за доставка е от 6-10 паунда.В такъв случай по-изгодно е да си вземем накуп няколко продукта или ако имаш познат/приятел фен на клуба,за едно да си купите няколко неща и да си разделите таксата.
Ако си пазаруваш често от сайта,получаваш талон за отстъпка по имейл адреса си.Моя бешеш за 10-15 % някъде
И най-важното-дано си уцелиш размера,че нещо не го ли мериш преди покупка,трудно някой ще ти гарантира,че ще ти пасне на 100%.
Успех

LiverpoolFC
Контакти:

Мнениеот LiverpoolFC » 01 окт 2011 12:50

Благодаря на всички. Ще си накупя някои неща за около 190лв. и доставката ще ми дойде за 220лв. някаде. Само, че не ми се иска да си регистрирам картата на която ми превеждат заплатата и май ще ходя да си открия нова сметка. Иначе картата ми е VISA ELECTRON и няма проблем да се пазарува с нея, но малко се притеснявам.
И да попитам нещо последно. Покупките ми на посочения адрес ли идват или в някой офис на фирмата куриер?
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 01 окт 2011 13:11

LiverpoolFC написа:Благодаря на всички. Ще си накупя някои неща за около 190лв. и доставката ще ми дойде за 220лв. някаде. Само, че не ми се иска да си регистрирам картата на която ми превеждат заплатата и май ще ходя да си открия нова сметка. Иначе картата ми е VISA ELECTRON и няма проблем да се пазарува с нея, но малко се притеснявам.
И да попитам нещо последно. Покупките ми на посочения адрес ли идват или в някой офис на фирмата куриер?

На посочения адрес ти го доставят. Мисля, че с DHL ти го пращат и можеш да си следиш онлайн къде ти е пратката във всеки един момент. Мисля че за 4 или 5 работни дни си получих доставката. Аз лично доста често си пазарувам неща онлайн, както и използвам сайтове за залагане и покер и точно с VISA никога не съм имал проблем и нищо не е изчезвало. Да чукам на дърво. :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 окт 2011 18:48

Стоките са с перфектно качество , правих сравнение между екипа който си взех от Турция за 40 лири и оргиналния който ми донесоха от Англия :o :lol: Поръчвай няма да съжяляваш ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”