Пейсли или Шенкли
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Пейсли или Шенкли
Боб Пейсли и Бил Шанкли са двама Бога за Ф.К. Ливърпул. Те са изградили историята на Ливърпул. Все пак могат да се конкурират... поне за мен. Двамата са изключително велики треньори със свойте постижения начело на Ливърпул. Все пак кой според вас е по-любим на публиката и лично на вас. Аз макар, че Пейсли ми е един от идолите ще кажа Уилям Шенкли, защото ние сме били отбор, какъвто сега е например Престън Норт Енд, но Шенкли е изградил отбора, който сме свикнали да виждаме. Когато съперника види надписа THIS IS ANFIELD и се свие от страх. Когато Ливърпул громи на терена с по 7-8 на 0 отборчета като Евертън, Юнайтед, Форест, Арсенал, Лийдс и т.н. и т.н.
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
Re: Пейсли или Шенкли
Fantasmagoriev написа:Когато Ливърпул громи на терена с по 7-8 на 0 отборчета като Евертън, Юнайтед, Форест, Арсенал, Лийдс и т.н. и т.н.

Няма място за сравнение Шенкли изгради Ливърпул, Пейсли довърши започнатото. Велики легенди, гиганти в световния футбол, няма място за сравнение.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Казвам само, че Ливърпул, който гледаме сега е тяхно дело, не че те са купили играчите. Също така наричам гореизброените "отборчета", защото пред Ливърпул тогава те са изглеждали точно така...
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
- SuperSpurs
- Контакти:
Fantasmagoriev написа:Казвам само, че Ливърпул, който гледаме сега е тяхно дело, не че те са купили играчите. Също така наричам гореизброените "отборчета", защото пред Ливърпул тогава те са изглеждали точно така...
Наистина изказванията ти са повече от унизителни. Пък и все едно да наричаш и Ливърпул отборче, когато са го дънили с големи резултати. А фразата "двама Бога" е несравнима

По-темата - хубава е и те поздравявам за това. Пейсли и Шенкли са легенди, творили в едни от най-истинските времена на футбола.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Човекът си е казал, че и Ливърпул са били отборче преди Шенкли, какво се заяждате с него. А аз ще сложа едно противоположно мнение, за Пейсли, при него Ливърпул бяха най-силният отбор в света, може да е стъпил на изграденото от Шенкли, то той му е бил и помощник преди това, ама определено беше надминал учителя си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Между другото, хубаво е да потърсите в нета какво е говорил самият Шенкли за Евертън. Разни неща от сорта: "Те са щастливци, Анфийлд е толкова близо, всяка седмица могат да гледат голям отбор". Или на погребението на някакъв бивш играч на Ливърпул му дали да държи реч и той казал: "Нека си спомним за човека, който макар да не играе вече десетилетия футбол, дори и мъртъв, събира 1000 пъти повече хора от 11 живи футболисти от Евертън". 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Аре стига с тези теми...
-
- Контакти:
Фразата "Двама Бога", мой човек се отнася за Ливърпул ако си си направил труда да прочетеш цялото мнение. Двама Бога на Ливърпул. Те са хората изградили Ливърпул!!!
И така ако ще давате тъпи мнения, по-добре въобще да не давате мнение!
YNWA
И така ако ще давате тъпи мнения, по-добре въобще да не давате мнение!
YNWA
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
- liverpool96
- Контакти:
Какви са тия работи? Как можете да сравнявате две личности, които са изградили по един или друг начин Ливърпул като фактор в Англия и Европа. Такива сравнения не трябва да има, трябва да се радваме и почитаме паметта на тези гиганти. А и под "отборчета" виждам колко ти е голямо уважението спрямо другите отбори. Не искам да оплювам нищо и никого, но темата е с добър замисъл, но ако беше прибавил повечко информация за двамата, щеше да получиш позитивни коментари. Ако ти се занимава можеш да погледнеш от интернет и ни пуснеш тук информация за техния личен живот, житейски път, спечелени трофеи, радикални промени, които въвеждат, принос за отбора, който виждаме днес и уважението на опонентите. Замисли се.