Има много слухове за това кои играчи ще дойдат в Ливърпул и кои ще си тръгнат. Някои от тях са много добри, други не, но непрестанно се спекулира, знаете как е. Е, намерих в интернет един списък от играчи, които евентуално биха дошли в отбора през лятото, но според мен 80 % от тях не отговарят на класата на отбора. Ето го и списъчето:
Слухове за трансфери на играчи, летен трансферен прозорец 2011: Charlie Adam, Gary Cahill, Marko Marin, Fabio Coentrao, Mateo Musacchio, Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Paco Alcacer, Josip Ilicic, Yann M'Vila, Ezequiel Lavezzi, Sergio Canales, Sylvain Marveaux, Kevin-Prince Boateng, Connor Wickham, Wilfried Zaha, Bojan Krkic, Taye Taiwo, Jose Enrique, Simon Kjaer, Niko Kranjcar, Blaise Matuidi, Ibrahim Afellay, Emilio Izaguirre, Armin Bacinovic, Goran Pandev, Armand Traore, Adam Barton, Charles N'Zogbia, Yury Zhirkov, Moussa Sissoko, Michel Bastos, Shane Long, Diego, Vedran Corluka, Paul Robinson, Balazs Dzsudzsak, Domenico Criscito, Rolando, Gael Clichy,Keisuke Honda, Fernando Gago, Lucas Barrios, Mirko Vucinic, Shay Given, Oscar Wendt, Alexis Sanchez, Aiden McGeady, Николай Михайлов, Hugo Lloris, Diego Perotti, Andre Ayew, Ricky van Wolfswinkel, Jon Williams, Nacho Monreal, Biram Kayal, Eden Hazard, Ashley Young, Jeffren, Xabi Prieto, Luka Kranjc, Richard Dunne, Matt Jarvis, Erik Lamela, Arda Turan, Scott Dann, Philippe Mexes, Per Mertesacker, Cristian Ansaldi, Marc Albrighton, James McCarthy, Javier Pastore, Davide Santon, Ola Toivonen, Willian, Ricardo Kishna, Nicolas Gaitan, Emmanuel Adebayor, Aly Cissokho, Jeremy Menez, Nicolas Douchez, Madjid Bougherra, Mario Gomez, Michael Owen, Mamadou Sakho, Santi Cazorla, Steven Defour, Yuto Nagatomo, Stephen Warnock, Pablo Armero, Roger Johnson, Dimitri Payet, Holger Badstuber, Chung-Yong Lee, Joey Barton, Nuri Sahin, Miralem Pjanic, Atsuto Uchida, Philippe Coutinho, Iker Muniain, Adel Taarabt, John Arne Riise, Juan Mata, Idris Saadi, Alvaro Negredo, Chris Brunt, Stewart Downing, Leighton Baines...
Виждате колко много се спекулира. Но според мен от тези само 5 човека ще ни свършат работа. Имам предвид като титуляри. И това са: Чарли Адам, Лейтън Бейнс, Ашли Йънг, Гари Кейхил и Хуан Мата. 1 централен защитник, 1 ляв бек, 1 дефанзивен халф и 2 крила. Това е всичко, което ни трябва според мен за евентуално шампионската ни титулярна единайсеторка за следващия сезон. Могат да се вземат и малко по-опитни като Рийзе, Оуен, Гивън и Дън, за да помагат на младите с опита, който имат и да удължават скамейката.Какви са вашите предложения за трансфери през лятото от тези изброени играчи ?
ПС. Мойс беше казал, че за нищо на света няма да продаде Бейнс. Но тази криза, в която Евертън се намира, плаче за пари. Така, че ако извадим 15-20 млн. за него, а той напълно ги заслужава, защото е световна класа, няма как да ги откажат.
ПС. Оуен не вярвам да се върне, но са се случвали много странни неща във футбола. Включително и преминаването на Андреа Пирло от Милан в Ювентус - кръвните врагове на Серия А. Така че кой знае.
Селекция, лято 2011
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Селекция, лято 2011
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Селекция, лято 2011
шампионска единайсеторка ,аз не съм за никой в Англия ,но Челси и Ман Ю имат и ще привлекат по-класни играчи от Ливърпул,титла за Ливърпул ми изглежда абсолютно невъзможна,мисля си че ЧЕЛСИ ще вземе някои много сериозни нови и ще е шампион,това естественнно кой знае дали ще стане но Ливърпул шампион НЕ просто няма класата на другите и това да обръща мачове както ЮНАЙТЕД да с Милан е легендарен пример но във ВЛ не става 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
liverpool/viewtopic.php?f=24&t=77997
Има вече тема.
Има вече тема.
- RedMagic
- Контакти:
styopa написа:http://forum.gong.bg/liverpool/viewtopic.php?f=24&t=77997
Има вече тема.
Има, но е за селекцията на отбора като цяло. А моята е за лятото на 2011, точно и само за него .

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
Ашли Йънг, Хуан Мата, Коентрао и няма кой да спре Ливърпул за титлата в Англия, всички видяха как играе Ливърпул при Кени Далглиш и как игра при предишното недоразумение Ходжсън, също и при Бенитес...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Ти си се побъркал! От всички тези играчи най-много да си върнете Рийзе
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Mourinio написа:Ашли Йънг, Хуан Мата, Коентрао и няма кой да спре Ливърпул за титлата в Англия, всички видяха как играе Ливърпул при Кени Далглиш и как игра при предишното недоразумение Ходжсън, също и при Бенитес...
Изрази като ''няма кой да те спре'' са ми страшно противни . Винаги има кой да те спре

Хм, хубава тема ... не прочетох списъка, все пак е ужасно дълъг, а и съм сигурен, че повече от половината нямат класата да играят в Ливърпул или пък трансферът е напълно невъзможен.Така че ще дам моето мнение кои трябва да бъдат привлечени и кои да напуснат, като, разбира се, има някои условности :
Новопривлечени :
1.Класен централен защитник - Кара вече е на годинки, а Шкъртел никога не съм го харесвал, макар че трябва да призная, че в последните мачове се представя доста добре (както и целият отбор де).Нямам конкретни мераци, преди ми се искаше Мексес от Рома, но той нали вече е в Милан, така че ми е трудно да се спра на някого.
2.Ляв бек - напълно съм съгласен с мнението на колегата за Лейтън Бейнс, макар че Кинг Кени доказа, че може да пусне всеки 1 на този пост и той да се представя добре.Но винаги го има факторът контузени и наказани футболисти, а и все пак класата си е класа
3.Халф - Спиъринг и особено Лукас не ми бяха сред любимците, но напоследък се представят страхотно.Друг обаче е въпросът до колко може да се гонят цели като влизане в топ 4 и титла с тях.Може би и тук малко класа няма да навреди, аз лично много харесвам Чарли Адам и съжалявах, че не дойде през зимата, много добър и сърцат играч.Ласана Диара също ме впечатлява, не знам защо не се правят опити да бъде привлечен, особено ако са верни слуховете, че иска да напусне Реал.
4.Крило - тук изборът ми тотално пада на Ашли Йънг, само и единствено на него и не мисля, че са ни необходими двама нови играчи на този пост (това би означавало Каут да остане резерва, а лично аз, предполагам и повечето от вас, не биха се съгласили с подобно нещо).
Напускащи : Аурелио, Джо Коул, Макси, Нгог. Тук правя вметката, че и четиримата не са лоши футболисти, но някак си не си ги представям да са титуляри в отбор, който се бори за титлата.
Това е от мен, надявам се, че не съм ви отегчил с поста си.И все пак да не забравяме - Крал Кени си решава, многократно е доказвал, че трябва да се ползва с безрезервното ни доверие
YNWA!
Новопривлечени :
1.Класен централен защитник - Кара вече е на годинки, а Шкъртел никога не съм го харесвал, макар че трябва да призная, че в последните мачове се представя доста добре (както и целият отбор де).Нямам конкретни мераци, преди ми се искаше Мексес от Рома, но той нали вече е в Милан, така че ми е трудно да се спра на някого.
2.Ляв бек - напълно съм съгласен с мнението на колегата за Лейтън Бейнс, макар че Кинг Кени доказа, че може да пусне всеки 1 на този пост и той да се представя добре.Но винаги го има факторът контузени и наказани футболисти, а и все пак класата си е класа

3.Халф - Спиъринг и особено Лукас не ми бяха сред любимците, но напоследък се представят страхотно.Друг обаче е въпросът до колко може да се гонят цели като влизане в топ 4 и титла с тях.Може би и тук малко класа няма да навреди, аз лично много харесвам Чарли Адам и съжалявах, че не дойде през зимата, много добър и сърцат играч.Ласана Диара също ме впечатлява, не знам защо не се правят опити да бъде привлечен, особено ако са верни слуховете, че иска да напусне Реал.
4.Крило - тук изборът ми тотално пада на Ашли Йънг, само и единствено на него и не мисля, че са ни необходими двама нови играчи на този пост (това би означавало Каут да остане резерва, а лично аз, предполагам и повечето от вас, не биха се съгласили с подобно нещо).
Напускащи : Аурелио, Джо Коул, Макси, Нгог. Тук правя вметката, че и четиримата не са лоши футболисти, но някак си не си ги представям да са титуляри в отбор, който се бори за титлата.
Това е от мен, надявам се, че не съм ви отегчил с поста си.И все пак да не забравяме - Крал Кени си решава, многократно е доказвал, че трябва да се ползва с безрезервното ни доверие

YNWA!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- Mighty Reds
- Контакти:
Мерна ми се нейде, че Аарън Ленън се е конфронтирал с Реднап и напускането му било доста вероятно (според мен - слухове), всичко започнало от нек'ва си "контузия" преди евромач на разгрявката, която крилото отрекло в Туитър, а Хари му отвърнал, че откакто той поел Тотнъм, Ленън нямал ник'во развитие. Та ми се струва удачно, ако ударим на камък с Ашли Йънг (днес излезе, че напускал, щото му се играело в ШЛ - сиреч в МЮ), да се привлече тоя момък, нейде около 25 лазарника е, поема дясното крило, отляво Ел Пистолеро-то и ще има много топки към Анди Керъл.
Вие к'во мислите ?!?
Вие к'во мислите ?!?
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Ами аз лично не харесвам особено Ленън. а и както казах - не мисля, че Каут трябва да бъде държан резерва.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!