Понеже видях един задълбочен спор в една от предните теми реших да ви задам този въпрос понеже мисля, че всички в форума трябва да се държим приятелски.
Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтет и така ли се държите с тях със злоба?
Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- botev_1912
- Контакти:
Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтет
не, ама нямаме и приятели фенове на ливърпул!
п.с.Като не знаеш как би трябвало да се напише думата юнайтеД на български - напиши я на английски тогава
то и без това такава българска дума няма!!!
п.с.Като не знаеш как би трябвало да се напише думата юнайтеД на български - напиши я на английски тогава

то и без това такава българска дума няма!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтет
Не, не познавам англичани. А тези накичените с фланелки на английски отбори, гледащи футбол преди телевизора никога не бих ги нарекъл "фенове", колкото и да се опитват да се изкарат такива. 

- to6kata1912*
- Контакти:
Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед
99% от "феновете" на чуждите отбори не са никакви фенове, в това число влизам и аз. Това, че имаш някаква фланелка и че гледаш всяка седмица мача на Ливърпул примерно по телевизията, не те прави никакъв фен. Фенството е да отидеш на стадиона и да дереш гърло за твоя отбор, като по този начин и той усеща твоето присъствие... а това да стоиш пред телевизора и да плюеш съдията, никакво фенство не е. И все пак, за да има нещо по темата - имам естествено, да не съм някъв сектант.
Имам много приятели фенове на Юнайтед. Имам и приятели фенове на Челси, Арсенал и Евертън, но с нито един не се държа със злоба. Разбира се има приятелски закачки и "тийзъри", но нищо по-сериозно
to6kata1912* написа:99% от "феновете" на чуждите отбори не са никакви фенове, в това число влизам и аз. Това, че имаш някаква фланелка и че гледаш всяка седмица мача на Ливърпул примерно по телевизията, не те прави никакъв фен. Фенството е да отидеш на стадиона и да дереш гърло за твоя отбор, като по този начин и той усеща твоето присъствие... а това да стоиш пред телевизора и да плюеш съдията, никакво фенство не е. И все пак, за да има нещо по темата - имам естествено, да не съм някъв сектант.
Не, пич, не си прав.Да си фен на даден отбор означава да го обичаш и да преживяваш всяка негова победа или загуба, а не дали си на стадиона или не.Аз какво съм виновен, че съм от България и трябва да си продам апартамента, за да ида до Англия и да гледам 3 мача на Ливърпул?Да си зарежа работата и семейството и да ида да живея там, за да бъда "фен" според теб?Айде стига ...
По темата - познавам фенове на Юнайтед, дори имам много добри приятели такива.Те са си ОК, но тук, както и в други форуми се наблюдава голямо високомерие на някои от тези персони.Но нищо, те не разбират, че всяко нещо си има край и един ден и тяхният отбор ще е в криза

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
JalkiSte написа:to6kata1912* написа:99% от "феновете" на чуждите отбори не са никакви фенове, в това число влизам и аз. Това, че имаш някаква фланелка и че гледаш всяка седмица мача на Ливърпул примерно по телевизията, не те прави никакъв фен. Фенството е да отидеш на стадиона и да дереш гърло за твоя отбор, като по този начин и той усеща твоето присъствие... а това да стоиш пред телевизора и да плюеш съдията, никакво фенство не е. И все пак, за да има нещо по темата - имам естествено, да не съм някъв сектант.
Не, пич, не си прав.Да си фен на даден отбор означава да го обичаш и да преживяваш всяка негова победа или загуба, а не дали си на стадиона или не.Аз какво съм виновен, че съм от България и трябва да си продам апартамента, за да ида до Англия и да гледам 3 мача на Ливърпул?Да си зарежа работата и семейството и да ида да живея там, за да бъда "фен" според теб?Айде стига ...
По темата - познавам фенове на Юнайтед, дори имам много добри приятели такива.Те са си ОК, но тук, както и в други форуми се наблюдава голямо високомерие на някои от тези персони.Но нищо, те не разбират, че всяко нещо си има край и един ден и тяхният отбор ще е в криза
Аз съм фен на Юнайтед от 1990 година.Баща ми е заклет фен на Мърсисайд и не знам дали това е фенщина,само да кажа че се е случвало след мачове между двата отбора да не си говорим с дни.

I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
luxorus написа:JalkiSte написа:to6kata1912* написа:99% от "феновете" на чуждите отбори не са никакви фенове, в това число влизам и аз. Това, че имаш някаква фланелка и че гледаш всяка седмица мача на Ливърпул примерно по телевизията, не те прави никакъв фен. Фенството е да отидеш на стадиона и да дереш гърло за твоя отбор, като по този начин и той усеща твоето присъствие... а това да стоиш пред телевизора и да плюеш съдията, никакво фенство не е. И все пак, за да има нещо по темата - имам естествено, да не съм някъв сектант.
Аз съм фен на Юнайтед от 1990 година.Баща ми е заклет фен на Мърсисайд и не знам дали това е фенщина,само да кажа че се е случвало след мачове между двата отбора да не си говорим с дни.![]()
![]()
И ние сме така с дъртия ,ама той е фен на Арсенал

- SuperSpurs
- Контакти:
Аз имам приятел фен на Ман.Ю. Имам такива и фенове на Тотнъм, Лийдс, Ливърпул и Евертън. Имах и бивше гадже фен на Арсенал и дори ходеше на техни мачове по Балканите
. Голяма мъка беше да гледаме Тотнъм-Арсенал заедно.

Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
- Kolec
- Контакти:
Признавам фенове на българските отбори, и аз симпатизирам на Ливърпуул, от части и на Ман Ю заради Бербатов ... но да подкрепяш чужд отбор пред български, особено ако играят един срещу друг е направо отцеубийство...
Всяка фанатична зависимост ми е смешна... независимо кола, отбор, жена, компютър или каквото и да е... фен съм но не бих си отдал живота на едно нещо...
Всяка фанатична зависимост ми е смешна... независимо кола, отбор, жена, компютър или каквото и да е... фен съм но не бих си отдал живота на едно нещо...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..