Ливърпул с официално запитване за Еден Азар

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Ливърпул с официално запитване за Еден Азар

Мнениеот shomba14 » 18 май 2011 21:39

Шефовете на Ливърпул са изпратили официално запитване за цената на белгийското крило на френския Лил Еден Азар, информира "Дейли Мирър". Според изданието, от мърсисайдския клуб са изразили готовност да преговарят за трансфер на 20-годишния бързоног халф и също така са пожелали от Лил да ги държат в течение с всички официални оферти, които получат за звездата си. Шефовете на Ливърпул Дамиен Комоли и Кени Далглиш неведнъж гледаха двубои на Лил от френската Лига 1 и очевидно са гледали изявите именно на Азар.

С представянето си през последната година и половина младият Азар привлече интереса на няколко големи европейски клуба като Челси, Интер, Ювентус, Реал Мадрид и Арсенал. Цената, която Лил е поставил на ценния си кадър, е 25 милиона евро.

Eто какво намерих за него:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lNGr9KUpPdI[/youtube]

Според мен би бил доста добро попълнение. Вие как мислите? :)
Изображение

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Re: Ливърпул с официално запитване за Еден Азар

Мнениеот Carragher » 18 май 2011 21:56

Много по-добре от Иънг!Супер,дано успеем,че конкуренцията за него също не е малка :roll: :shock:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 18 май 2011 21:58

Carragher написа:Много по-добре от Иънг!Супер,дано успеем,че конкуренцията за него също не е малка :roll: :shock:

И аз мисля, че е много по-добър от Йънг.
Изображение

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 18 май 2011 22:14

А, аз мисля, че с такива имена футбол не се прави. Лично аз този го чух току що. Миналото лято бях на Лил - ПСЖ и този дори не съм го и забелязал. Отбор шампион се прави от футболисти с утвърдени имена. Този бил млада надежда! Ми то млади надежди с лопата да ги ринеш.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 май 2011 22:17

teruns написа:А, аз мисля, че с такива имена футбол не се прави. Лично аз този го чух току що. Миналото лято бях на Лил - ПСЖ и този дори не съм го и забелязал. Отбор шампион се прави от футболисти с утвърдени имена. Този бил млада надежда! Ми то млади надежди с лопата да ги ринеш.

Ти се майтапиш нали? Този е едно от най-талантливите крила в света той сега го бил чул :lol: Техника, скорост, повратливост, удар - каквото си помислиш Азар го има. Неслучайно на 20 години ще се избият за него, както и за Лукаку. Плюс това може да играе по двете крила и зад нападателите

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 18 май 2011 22:18

Този е много добър ... идеално ще пасне на Ливърпул ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 18 май 2011 22:19

wolf написа:
teruns написа:А, аз мисля, че с такива имена футбол не се прави. Лично аз този го чух току що. Миналото лято бях на Лил - ПСЖ и този дори не съм го и забелязал. Отбор шампион се прави от футболисти с утвърдени имена. Този бил млада надежда! Ми то млади надежди с лопата да ги ринеш.

Ти се майтапиш нали? Този е едно от най-талантливите крила в света той сега го бил чул :lol: Техника, скорост, повратливост, удар - каквото си помислиш Азар го има. Неслучайно на 20 години ще се избият за него, както и за Лукаку. Плюс това може да играе по двете крила и зад нападателите

+1 Азар е много добър, бърз , силен шут , техничен + това е млад и ще може още да се развива
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 18 май 2011 22:21

lfc_fan написа:
wolf написа:

+1 Азар е много добър, бърз , силен шут , техничен + това е млад и ще може още да се развива

Eто още нещо:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wIQhiIGMT9I[/youtube]
Ако не одобрявате това момче не знам...
Изображение

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 18 май 2011 22:23

lfc_fan написа:
wolf написа:

+2 :mrgreen: Само няколко секунди от клипа по-горе са нужни да се разбере за какво иде реч :roll: :roll: :roll:
Ае някой ще ме светне ли как да добавям клипове :)
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 18 май 2011 22:26

Да не говорим, че ще придаде на Ливърпул това, от което има нужда най-много в момента - скорост. Ще подава идеални топки към Керъл. Абе няма да загубим ако го привлечем.
Изображение

Върни се в “Ливърпул”