Четири от големите звезди на Ливърпул си организираха специална екскурзия до Мадрид, за да наблюдават на живо първия полуфинал от Шампионската лига между Реал и Барселона, спечелен от каталунците с 2:0. Става дума за рекордното попълнение на мърсисайдци Андрю Каръл, Пепе Рейна, Глен Джонсън и Раул Мейрелеш. Част от тази група, изненадващо или не, бе и звездата на Евертън Тим Кейхил. Петимата видимо се забавляваха по улиците на испанската столица, като не пропуснаха да подгреят с някоя и друга бира преди Ел Класико. Местен зевзек пък поздрави звездната компания с импровизиран танц, който Каръл и Кейхил запечатаха с камерите на своите телефони.
Това е изключително радостно, защото си личи, че играчите ни се забавляват извън терена и най-важното са приятели, което много би им помогнало в игра. Все пак нашите любимци са си купонджии.
Звездите на Ливърпул се веселят в Мадрид преди Реал - Барса
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Звездите на Ливърпул се веселят в Мадрид преди Реал - Барса
Няма нищо лошо в това! Нека се разбират!
Както на терена,така и извън него!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Тази тема е изличшна според мен. То се вижда на самия терен дали са в добри отношения, не е нужно да отидат някаде заедно за да докажат че са повече от съотборници. Мисля че би трябвало да се обсъждат по сериозни теми , но пък секи има право на мнение!!
ПП. Не искам да те обидя по никакъв начин dsadsadasdasdasd..
You'll Never Walk Alone !!
- vrajdebec
- Контакти:
Добре че в Мадрид си нямат ''Nihgt Flight'' или ''Sin Sity'' , че да видиш тогава кво е веселие...! 

-
- Контакти:
Rednnap написа:Тази тема е изличшна според мен. То се вижда на самия терен дали са в добри отношения, не е нужно да отидат някаде заедно за да докажат че са повече от съотборници. Мисля че би трябвало да се обсъждат по сериозни теми , но пък секи има право на мнение!!
Аз не се обиждам, но мисля че грешиш в това, че си личи на терена дали са приятели. Ти на работа или на училище с всички ли си приятел?
- manutd legeng
- Контакти:
Защо ми бе изтрит поста,модератори пристрастни???!!!!
Тогава махнете тази ТУРИСТИЧЕСКА тема!!!!Туристите са за друг форум!
Другото си го знаете...все едно съм ви го казал!

-
- Контакти:
manutd legeng написа:Защо ми бе изтрит поста,модератори пристрастни???!!!!
Гледай си работата, смешник

- manutd legeng
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:manutd legeng написа:Защо ми бе изтрит поста,модератори пристрастни???!!!!
Вярно бе,що не си гледам работата?!?!А тя е всяка година да си гледам Шампионската лига с моя отбор!!

А между другото,не си чупи телевизорчето,то няма вина,че гледате отстрани големите!!

Ти си драскай тука,аз полегвам и гледкам сладко полуфиналчето със Шалке!

-
- Контакти:
manutd legeng написа:Liverpool forever_95 написа:manutd legeng написа:Защо ми бе изтрит поста,модератори пристрастни???!!!!
Вярно бе,що не си гледам работата?!?!А тя е всяка година да си гледам Шампионската лига с моя отбор!!![]()
А между другото,не си чупи телевизорчето,то няма вина,че гледате отстрани големите!!![]()
Ти си драскай тука,аз полегвам и гледкам сладко полуфиналчето със Шалке!![]()
Като ви гледам големите отбори в ШЛ смея да кажа открито без Ливърпул и Ювентус ШЛ е пародия на ЛЕ сериозно. Как няма Барса и Юнайтет да са първи то няма конкоренция.
-
- Контакти:
manutd legeng написа:Liverpool forever_95 написа:manutd legeng написа:Защо ми бе изтрит поста,модератори пристрастни???!!!!
Вярно бе,що не си гледам работата?!?!А тя е всяка година да си гледам Шампионската лига с моя отбор!!![]()
А между другото,не си чупи телевизорчето,то няма вина,че гледате отстрани големите!!![]()
Ти си драскай тука,аз полегвам и гледкам сладко полуфиналчето със Шалке!![]()
И тъй като те гледам много си радостен нещо ама след 28 ще плачкаш. Сколс ще счупел крака на Меси или Меси ще счупи кръста на Сколс я оточнете с тая смешна песен а? А и от кога купи Юнайтет, че отбора е твой не ми е ясно я кажи колко милиона даде