Защо съм фен на Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Защо съм фен на Ливърпул?

Мнениеот wweover133 » 18 апр 2011 18:31

Някой всъщност задавал ли си е този въпрос??? Ливърпул не е просто отбор, това е начин на живот... аз харесвам Ливърпул просто е отбора на живота ми!!! Харесва ми, че като губихме с 3 на 0 на полувремето от Милан, ги бихме с дузпи! Харесва ми, че като губихме с 0-1 от Наполи бихме с 3-1... Харесва ми, че в 101 минута изравнихме на Арсенал... Харесва ми, че като губехме с 2 на 0 от Юнайтед ги изравнихме, макар че загубихме... Харесва ми, че в този тим са били велики играчи като Иън Ръш, като Кени Далглиш, като Бил Шанкли(макар и като мениджър), като Боб Пейсли, като Стив Хейгуей, мога да изброявам и до утре играчи... И може би мечтата ми да отида на Анфийлд никога няма да стихне докато не стане реалност... Брат ми, койтое 2-рокласник ме убеждаваше, че е заклет фен на Пул, но не беше фен на червените от Анфийлд, а на Торес, и като дойде време да се разделим с "Хлапето" той изведнъж заобича Челси... В Ливърпул никога не се губи надежда... Вмомента не е най-добрия тим на света, но аз също като любимия си тим нося в сърцето си надежда, че това ще се повтори отново!!!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Защо съм фен на Ливърпул?

Мнениеот gilento93 » 18 апр 2011 18:58

Приятел обичай си отбора.Дали бие или пада това е отделен въпрос.Щом си избрал да подкрепяш Ливърпул значи има нещо,което ти допада в този отбор.Предполагам,че не е само твоя и моя мечта а е мечта на всеки фен на Ливърпул да отиде и да гледа мач на Айнфилд.Аз и един приятел,който е от Евъртън сме решили до 5-6 години максимум да отидем и да гледаме градското дерби.Така,че ще сбъдна една от мечтите си.Дано и ти я сбъднеш някой ден.

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 18 апр 2011 19:01

Мерси! Все още няма да ходя на Анфийлд освен ако наште не решат да ходим, но като стана пълнолетен ще отида там да уча ще гледам всеки сезон и редовно ще гледам мачове живот и здраве ...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 апр 2011 19:02

Аз като бях на 9-10 години имах два любими отбора. Това бяха Ливърпул и Реал Мадрид.Но впоследствие осъзнах, че в сърцето ми трябва да има само 1 отбор. Е, не беше труден избора-естествено Ливърпул. Като бях малък не разбирах толкова от футбол, колкото сега. Започнах да тренирам футбол и просто начинът ми на мислене се промени. Какво ми хареса в Ливърпул ли? Харесаха ми феновете и уникалната атмосфера, която създават на митичния "Анфийлд". Хареса ми самият "Анфийлд". Химнът на Ливърпул обаче просто ме завладя. Исках като останалите си приятели да знам нещо повече за любимият си отбор и прочетох историята. Харесаха ми играчи като Джерард, Карагър, Алонсо, Рийзе, Барош и други. Просто факторите бяха много и нямаше как да не стана фен на Ливърпул. Аз в момента съм болен фен на Ливърпул и снощи заради вкараната дузпа от Перси си мислех, че ще загубим и от нерви и яд се самоконтузих... :lol:

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 18 апр 2011 19:06

Бай Дъ Уей вчера като гледах мача понеже бях при баба ми и при дядо ми и като наште изравниха в 101-та минута скочих върху баба ми, както си беше на футьойла и оставаше много малко да я съборя ... трепереха ми ръцете от кеф

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 18 апр 2011 19:07

Защото това е религия. Отидете на Анфийлд, бил съм там и изживяването не може да се опише с думи.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 апр 2011 19:10

wweover133 написа:Бай Дъ Уей вчера като гледах мача понеже бях при баба ми и при дядо ми и като наште изравниха в 101-та минута скочих върху баба ми, както си беше на футьойла и оставаше много малко да я съборя ... трепереха ми ръцете от кеф

Твоето нищо не е, сега си мажа крака с едни мазила и не знам кога ще се оправя и ще мога да се движа нормално. Дано до 2-3 дни да съм готов.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 18 апр 2011 19:10

Гледам,че във форума и по-специално тук в секцията на Ливърпул има доста млади фенове на Ливърпул(не казвам по-малки,че да не засегна някой)и това ме радва.Ето това също ме накара да съм от отбора от града на Бийтълс.Феновете.Тези фенове,които подкрепят отбора до последно каквото и да става.Така,че Walk on boys,becauce You'll Never Walk Alone.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 18 апр 2011 19:16

Да за мен Ливърпул е нещо много важно и специално няма нужда да казвам,че и аз искам да ида на Анфийлд... това е ясно от 2005 съм фен на отбора след онзи финал... две години по-късно пак гледах финала,който този път беше в Атина и бях сигурен,че ще вземем 6 титла,но ни биха с 2:1 и бях много разочарован,но никога не съм си мислил да се отказвам от Ливърпул. Това е абсурдно! Не знам за кой път го казвам това много пъти съм го споменавал тука,но никой друг чужд отбор не може да ми предостави тази тръпка,емоция и радост която изпитвам,когато гледам ''мърсисайдци'' LIVERPOOL FOREVER!!!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 апр 2011 19:24

Да си фен на Ливърпул не е лесно. Да си фен на ЛИВЪРПУЛ-това е магия.

Върни се в “Ливърпул”