В неделя от 18:00 гостува в Лондон на Арсенал! Чака ни надявам се един много интересен мач между вторият Арсенал и шестия Ливърпул!
Мачът е много важен и за двата отбора,но е много интересно как ще подходи Ливърпул конкретно към тази среща!
В последните си два двубоя тази два тима постигнаха убедителни победи! Арсенал победи Блекпул на ''Блуумфийлд Роуд'' с 1:3, а ''мърсисайдци'' категорично надиграха с 3:0 (два гола на Керъл и един на Каут) отбора на Манчестър Сити.
Тези два отбора играха още в първи кръг на Премиършип ,когато резултата завърши 1:1 с гол на Н'гог и късен автогол на Рейна! В този мач Ливърпул загуби чисти точки... но стават такива неща във футбола!

Аз лично се надявам да стане едно много интересно и напрегнато дерби в което разбира се моят отбор да вземе 3т. а и феновете на МЮ биха били доволни... аз лично не се надявам на чудо и знам,че тази година ще ни минат по титли и цяло лято ще се правят,но какво от това? Аз мога да им кажа само едно нещо - LIVERPOOL FOREVER!!!

За мача не съм много притеснен,защото се видя,че имаме различни голмайстори,като Суарез,Керъл,Каут и Мейрелеш (въпреки,че скоро не е намирал противниковата мрежа) Така,че в такова дерби всичко може да се случи. Арсенал преследва Юнайтед,а Ливърпул преследва Тотнъм и евентуално Манчестър Сити така,че се надявам да стане едно драматично дерби с малко спорни моменти!
Прогноза: над 2.5 гола; [2] 2:3 LIVERPOOL FOREVER!!!