Забравихме ли Торес?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Забравихме ли Торес?

Мнениеот shomba14 » 15 апр 2011 20:51

Здравейте! :) Знам, че на много от нас ни беше много гадно, когато Торес си замина. Така и на мен. Все пак успяхме да се сдобием с нови звезди - Керъл и Суарес. В началото Торес липсваше на отбора. Липсваше класаата в нападение. След сработването на Суарез нещата започнаха да се оправят. След няколко мача очаквам същото и от Керъл. Като цяло според мен Торес започва да не липсва на отбора. И без него се получават нещата. Вече започна да ми става жал за него, защото стана като Шевченко. Все пак Шевченко в крайна сметка се върна при своите, а аз не виждам Торес в Ливърпул отново. Какво мислите вие? :)

Ето и едно клипче за доброто старо време:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ec-cBn_738w[/youtube]
Изображение

sandform
Контакти:

Re: Забравихме ли Торес?

Мнениеот sandform » 15 апр 2011 21:12

Аз мисля че ЛИВЪРПУЛ спечели от цялата работа, а Торес си провали бляскавата кариера ! Кратко и ясно..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 21:12

Днес май е деня на странните теми.Оуен да се връщал,Торес да се връщал.Реално погледнато шансовете Фиго ще стане треньор на Барса са горе-долу равни на тази простотии.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 апр 2011 21:14

По-скоро Торес би се завърнал в Атлетико Мадрид. Аз лично спрях да мисля за него, но открай време излизат разни информации, че Абрамович обмисля незабавната му продажба и е оценяван на 20 млн. Може би ще можем да си го върнем, но както казах би се завърнал в отбора, от който започна кариерата му.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 15 апр 2011 21:19

Това за мен е сделката на деситилетието ! Вижда се че Торес не е толкова важен за Ливърпул , колкото си мислихме. Мисля че Анди до 1 година ще започне да мачка , а до 2 ще стане най-добрия нападател в Англия
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 апр 2011 21:22

shumnaliq написа:Това за мен е сделката на деситилетието ! Вижда се че Торес не е толкова важен за Ливърпул , колкото си мислихме. Мисля че Анди до 1 година ще започне да мачка , а до 2 ще стане най-добрия нападател в Англия

Той просто реши да си провали кариерата. А както знаем, Ливърпул може най-много да "изстисква" таланта от един играч. Именно затова всеки напуснал Ливърпул не прекарва остатъка от кариерата си бляскаво.

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 15 апр 2011 21:31

styopa написа:Днес май е деня на странните теми.Оуен да се връщал,Торес да се връщал.Реално погледнато шансовете Фиго ще стане треньор на Барса са горе-долу равни на тази простотии.

Никъде не съм писал, че Торес ще се връща... Просто го срвних с Шевченко. И както написах той се върна при своите, а Торес и да иска няма да го вземат в Ливърпул отново...
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 21:35

Торес беше незаменим, но само в рамките на тогавашната алтернатива в нападение. Губили сме пъти по-големи играчи и ЛИДЕРИ на отбора от него така че той явно ще остане като поредния наемник преминал транзитно през отбора. Все пак се надявам да не стане като със Шевченко от гледна точка на това, че би било много жалко за футбола като цяло.

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 15 апр 2011 21:36

Честно казано повече ме е яд че продадохме Бенаюн отколкото него. Да радваше ни много, но след като отиде в челси как не каза една хубава дума за Ливърпул. Искал да играе в голям отбор, да взимал купи. Ето заради тези думи го намразих. А досега в какъв беше бе смотаняк. На Анфийлд не спечели трофей но там я има магията, да играеш за такъв отбор е нещо велико, а в такива отбори еднодневки не става. Да го дават под наем в Шросбъри и това е, щото Дрогба още дълго ще го слага в малкия си джоб. Дано още 5 години не вкараш гол тъпак. Май много взех да злобея ама ме е яд. Иначе Суарес ме кефи от много отдавна и се радвам че го взехме, а за Карол е още много рано да говорим.

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 15 апр 2011 21:43

Как ще сме забравили Торес?!Помним го.Последното му изказване беше,че при нас имало само проблеми и кофти хора,а видиш ли в Атлетико всички били а ла Майка Тереза.Също помним как сравни Челси с Ливърпул.Басий,трябва да си изчаткал на цяло за да правиш подобно сравнение.Така че, ЗАЩО ИЗОБЩО ДА ГО ПОМНИМ???

Върни се в “Ливърпул”