В съботният ден в 17:00ч. Ливърпул гостува на ''торбаланите'',чийто тренер не е кой да е,а Рой Ходжсън! Мисля,че ще е доста надъхан в този мач срещу нас. Аз никога не съм харесвал У.Б.А и честно казано предпочитам те да изпаднат,а на тяхно място да се спаси Уулвърхемптън!
Аз чакам с нетърпение този мач,защото не обичам много,много мачовете на националните отбори,но в тези евро квалификации и приятелски срещи видях доста приятни и обнадеждаващи неща разбира се касаещи единици на Ливърпул!
За два мача с Унгария ''летящият холандец'' на Ливърпул Дирк Каут вкара три гола! Снощи пък във вторият си мач за Англия Керъл вкара първия си гол с националната фанелка! За Мейрелеш и Суарез нямам инфо,но който знае да каже!

Интересното е,че коментаторите по Нова Спорт и Диема все ги чувам да говорят за това,че под ръководството на Рой У.Б.А. са се съвзели и пример може би за това е мачът им срещу Арсенал 2:2 на ''Халторнс'' но мисля ,че все един от тези 5 важни за мене играчи ще успее да реши мача в наша полза!!!
Прогноза: 2/Х 1:2 (1:1) LIVERPOOL FOREVER!!!