Ливърпул-Евертън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели дербито на Мърсисайд ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fearbless

Ливърпул-Евертън

Мнениеот fearbless » 14 яну 2011 03:18

Ливърпул-Евертън
Дата: 16:01:2011
Час: 16:05
ТВ: Диема
Стадион: ''Анфийлд''
Турнир: Английска Висша Лига

23 кръг на Премиършип предлага много интересни мачове като например местните дербита в Ливърпул и Бирмингам. В тези два мача за феновете на тези 4 клуба ще има доста емоции. В дербито на град Ливърпул се срещат червени и сини-класика! За съжаление и двата отбора от Мърсисайд са в криза и се намират във втората полувина на класирането,като Ливърпул е на 4т. от зоната на изпадащите. Този сезон и двата отбора бяха в зоната на изпадащите,което показва,че и двата отбора се намират в голяма криза. Тези дербита за мен лично винаги са били много емоционални и с доста голям заряд. За съжаление моя любим Ливърпул е в криза и се моля колко се може по-бързо нещата да се оправят,но за сега по нищо не личи,че това ще се случи. Липсват ми онези луди делнични вечери с мачовете с Барса,Милан,Челси, Олимпиакос в които съм викал като луд преди тв-то.. :lol: 8-) емоции.. но този отбор в момента не заслужава Шампионската Лига те нямат самочувствие за тях и мачът с Спарта Прага ще си е истинско изпитание. Бързахме да се радваме лесен жребии,лесен жребии , а Блекпул прави дубъл над ''мъртвия'' Ливърпул... Не ме интересува какво ще кажат другите аз заявявам,че ако ще Ливърпул да иде и в конференциите аз пак ще го следа,защото този отбор ми е предоставял невероятни вечери и наистина голяма тръпка. Аз не съм фен за един ден! ;) Малко се отплеснах съжалявам! :) Относно мача с ''карамелите'' това е дербито на града и всичко може да се случи абсолютно всичко... напълно реално и е Евертън да запиши дубъл над нас... аз единствено се надявам на домакинската форма. Очаквах да има някаква еуфория сред играчите от смяната на мениджъра,но според мен това в мача с Блекпул не си пролича особено... за мен само пъвите 10 минути бяха силни. Прогноза не бих могъл да дам! LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Ливърпул-Евертън

Мнениеот Mourinio » 14 яну 2011 05:02

Истинско изпитание е да гледаш Ливърпул в сегашния му вид, 85% от играчите трябва да бъдат изгонени или разпродадени за жълти стотинки и да се купят класни играчи от ранга на Торес и Джерард, по друг начин няма да стане. Ливърпул играе силно в дербитата, утре мачът е 1-ца, но след това идва гостуване и нови мъки, с тия играчи толкова-място в средата на таблицата максимум, а като гледам и на новите собственици и тях ги боли оная работа като предишните янки, трансферния прозорец мина, нищо не са взели, а трябват нови поне 8 играчи, поне половината трябваше да вземат сега, да се сработят.Формата на Джерард и Торес пада, защото около тях играят пълни некадърници.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 яну 2011 06:29

равенство 2-2

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 14 яну 2011 06:51

x2
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 14 яну 2011 08:47

Това дерби, Ливерпул ще го вземе с 2:0.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 09:05

1-2....[offtopic]След вторник повече не залагам на мачове на Ливърпул , защото 2ри пореден еврофутбол само техния мач не ми излиза.[/offtopic]
Последна промяна от zaqwsxd на 14 яну 2011 09:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 14 яну 2011 09:05

твърда 2!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 яну 2011 09:06

Трудно се прогнозира дерби по принцип, а състоянието и на 'Пуул, и на "карамелите" съвсем не е розово, даже на Евертън е по-розово заради резервните екипи :mrgreen: . При червените големият отсъстващ е Стиви Джи, при сините - Тим Кейхил. Като проблеми със състава - Ливърпул е по-засегнат, като психологическо състояние - Евертън са по-добре, като мотивация - и двата отбора ще са готови за кило кръв и две карантия.В редиците на Ливърпул няма да има нито един футболист, носещ емблемата в сърцето си, може би Кели само, докато в Евертън има няколко момчета от школата.
Иска ми се победа за 'Пуул, но мисля, че мача ще е "Х", с поне 2 червени картона.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 яну 2011 09:30

Както изглеждат двата отбора в момента, ако видим повече от два гола ще е чудо. Според мен, минимално 1:0 за Пуул, или 0:0.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Ливърпул”