Фернандо Торес иска да остане в Ливърпул до 2013

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Фернандо Торес иска да остане в Ливърпул до 2013

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 яну 2011 19:56

Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес успокои феновете на тима, че може да напусне скоро „Анфийлд”. 26-годишният таран има договор до края на сезон 2012/2013, с опция за продължаването му с още една.

Испанският национал увери всички, че остава, и призова привържениците да подкрепят новия мениджър Кени Далглиш, който бе назначен на мястото на уволнения Рой Ходжсън.

„Сега повече от всякога трябва да се държим един за друг,” коментира Торес пред The People. „Трябва да живеем в настоящето, да мислим мач за мач.”

„Трябват ни точки, победи и изкачване нагоре в таблицата. Това е нашето предизвикателство и се надявам феновете да ни помогнат,” продължи голмайсторът.

„Мислите ми са в Ливърпул, и са съсредоточени само върху това да спасим сезона. Аз съм професионалист и винаги изпълнявам задълженията си. Никога не съм мислил за напускане, макар че клубът винаги може да ме продаде.”

Фернандо Торес коментира и вече бившият мениджър Рой Ходжсън: „Ливърпул имаше много успехи с Рафа Бенитес, и затова на всеки друг би му било трудно да продължи работата му. Макар че нещата не винаги бяха в наша полза този сезон, направихме и сами доста пропуски.”

Добре, само ако си промени играта. Ако стане отново онзи Торес, който беше до сега. Тази година не знам какво му става. НЕ иска да играе ли или пък след като си смени прическата нещо не му върви :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Фернандо Торес иска да остане в Ливърпул до 2013

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 19:58

иска да остане щото никой не го иска!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 яну 2011 20:11

Торес със сигурност е достатъчно лоялен към нас за да му се вярва.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 09 яну 2011 20:27

Абе то е до 2012-та, след това вече - се тая. :lol:

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 09 яну 2011 21:07

Liverpool forever_95 написа:Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес успокои феновете на тима, че може да напусне скоро „Анфийлд”. 26-годишният таран има договор до края на сезон 2012/2013, с опция за продължаването му с още една.

Испанският национал увери всички, че остава, и призова привържениците да подкрепят новия мениджър Кени Далглиш, който бе назначен на мястото на уволнения Рой Ходжсън.

„Сега повече от всякога трябва да се държим един за друг,” коментира Торес пред The People. „Трябва да живеем в настоящето, да мислим мач за мач.”

„Трябват ни точки, победи и изкачване нагоре в таблицата. Това е нашето предизвикателство и се надявам феновете да ни помогнат,” продължи голмайсторът.

„Мислите ми са в Ливърпул, и са съсредоточени само върху това да спасим сезона. Аз съм професионалист и винаги изпълнявам задълженията си. Никога не съм мислил за напускане, макар че клубът винаги може да ме продаде.”

Фернандо Торес коментира и вече бившият мениджър Рой Ходжсън: „Ливърпул имаше много успехи с Рафа Бенитес, и затова на всеки друг би му било трудно да продължи работата му. Макар че нещата не винаги бяха в наша полза този сезон, направихме и сами доста пропуски.”

Добре, само ако си промени играта. Ако стане отново онзи Торес, който беше до сега. Тази година не знам какво му става. НЕ иска да играе ли или пък след като си смени прическата нещо не му върви :mrgreen: :mrgreen:

Заради прическата е, казвам ти :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 яну 2011 21:10

Абе вие сте големи скептици с това, че след като си е променил прическата не му върви. :mrgreen: Честно казано и аз си мисля така, за което не знам защо. :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 яну 2011 21:29

Поредната добра новина...Днес въпреки загубата играта ми хареса-имаше дух и борба.Естествено,че нещата няма да се оправят с магическа пръчка,но поне има надежда за подобрение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 09 яну 2011 21:33

Искал да остане-дърпа голяма заплата и се крие зад защитниците....И аз искам така
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 09 яну 2011 21:39

Трябва му партньор, Торес не може да играе сам напред, просто трябва един нападател още, но да не е Нгог. Ако слуховете за Суарез се окажат верни ще спечелим много!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 09 яну 2011 21:44

MaCuMo написа:Трябва му партньор, Торес не може да играе сам напред, просто трябва един нападател още, но да не е Нгог. Ако слуховете за Суарез се окажат верни ще спечелим много!!!

Рой искаше Суарез. Не знам какво мисли Далглиш по въпроса.

Върни се в “Ливърпул”