Треньорът на лидера в немската Бундеслига Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп е много близо до треньорския пост в английския гранд Ливърпул.
Това твърди футболният експерт от "Би Би Си" Тор-Кристиан Карлсен, който смята, че немският специалист ще бъде новият наставник на клуба от "Анфийлд".
Ситуацията в мърсисайдския клуб е меко казано трагична и отборът се представя много неубедително под ръководството на Рой Ходжсън.
"Според данни на един много сериозен източник треньорът на Борусия Юрген Клоп е много близо до поста в Ливърпул", заяви Карлсен.
"Нямам причини да се съмнявам в достоверността на тази информация, независимо че тя е до голяма степен противоречива", допълни футболният експерт.
Дали би се справил с предизвикателството? Аз съм раздвоен пореди факта, че Борусия Дортмунд доминира в Германия, а в ЛЕ отпадна в груповата фаза. Но той е много амбициозен човек и мисля, че би ни помогнал да започнем да си печелим гостуванията и да се намъкнем догодина в Топ 4.
"Би Би Си": Юрген Клоп заменя Рой Ходжсън в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "Би Би Си": Юрген Клоп заменя Рой Ходжсън в Ливърпул
Поне езици да знаеше, че да се прави на интересен.
По темата-Клоп не е лош, но дали ще иска да остави започнатото в Дортмунд за да се нагърби с нелека задача.
По темата-Клоп не е лош, но дали ще иска да остави започнатото в Дортмунд за да се нагърби с нелека задача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Поне езици да знаеше, че да се прави на интересен.
Човек почти спечелил Бундеслигата с такъв тим ако не е лош, то аз съм трамвай!
Май нещо не ме разбираш. Нали и аз това казвам, че е добър треньор. А между другото, Дортмунд имат доста приличен отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Аз пък не мога да дам отговор все още, защото пък отпадна в груповата фаза на ЛЕ. Но иначе Борусия си е лидер в Бундеслигата.
rhaegar написа:Май нещо не ме разбираш. Нали и аз това казвам, че е добър треньор. А между другото, Дортмунд имат доста приличен отбор.
Между не е лош и добър има разлика.
Този вече окончатело ще ви довърши, това го запомнете
Вчера писах кои треньори биха се справили в Ливърпул, но в медиите не се споменават техните имена за възможни заместници на Ходжсън, така че ви чакат тежки времена 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:Този вече окончатело ще ви довърши, това го запомнетеВчера писах кои треньори биха се справили в Ливърпул, но в медиите не се споменават техните имена за възможни заместници на Ходжсън, така че ви чакат тежки времена
И кои биха се справили? Я ми кажи.

Liverpool forever_95 написа:Аз пък не мога да дам отговор все още, защото пък отпадна в груповата фаза на ЛЕ. Но иначе Борусия си е лидер в Бундеслигата.
Отпаднаха, защото бяха в най-тежката група с ПСЖ и Севиля. Пък и така стана по-добре, сега ще се концентрират изцяло върху първенството.
Склонен съм по-скоро да не повярвам на тази новина ти ,ако си на мястото на Клоп би ли загърбил отбор , добре функциониращ като Борусия при това зимен първенец , горе доло почти шампион и да отиде в Ливърпул макар и за повече пари ? Пък и той едвали ще издържи на Английската действителност , по-скоро назначете Кени Далглийш.