Дата: 15:12:2010
Час: 22:05
ТВ: Няма да се излъчва!!!
Стадион: ''Анфийлд''
Капацитет: 45, 362
Турнир: Лига Европа
В сряда Ливърпул излиза пред своя публика в последния си двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу холандският Утрехт. В този мач според мен няма смисъл да играят нито Торес,нито Джерард (ако е възстановен) добре ще е да играят Нгог,Бабел в тях ми е надеждата за бъдещето! Ето и какво е състоянието в групата преди последните мачове:
Група К:
1.Ливърпул 9т.
2.Стяуа 6т.
3.Наполи 4т.
4.Утрехт 4т.
Каквото и да стане Ливърпул ще завърши като първи в групата,защото головата разлика на ''Мъсисайдци'' е 8:3 и не мисля,че някой от другите отбори може да стане с по-добра голова разлика от нас. Но аз в този мач,който е без значение аз искам победа,защото това е Ливърпул и мачът се играе на ''Анфийлд'',а не къде да е... Много е важно младите игачи да се раздадат в този мач,а не да го пропилеят както стана в мача с Нортхемптън Таун!!! Въпреки това ми е много трудно да дам някаква прогноза,защото незнам на какво ниво ще бъде мотивацията в този мач... Аз просто искам победа може с 1:0 може и с 4:1... искам 3т. в този мач това е! LIVERPOOL FOREVER!!!
И в следващата фаза на турнира много интересни биха били за мене сблъсъци от рода Ливърпул-Аякс или Ливърпул-Спортинг Брага!