Ливърпул-Утрехт

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Ливърпул-Утрехт

Мнениеот fearbless » 13 дек 2010 13:36

Ливърпул-Утрехт
Дата: 15:12:2010
Час: 22:05
ТВ: Няма да се излъчва!!!
Стадион: ''Анфийлд''
Капацитет: 45, 362
Турнир: Лига Европа

В сряда Ливърпул излиза пред своя публика в последния си двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу холандският Утрехт. В този мач според мен няма смисъл да играят нито Торес,нито Джерард (ако е възстановен) добре ще е да играят Нгог,Бабел в тях ми е надеждата за бъдещето! Ето и какво е състоянието в групата преди последните мачове:
Група К:
1.Ливърпул 9т.
2.Стяуа 6т.
3.Наполи 4т.
4.Утрехт 4т.

Каквото и да стане Ливърпул ще завърши като първи в групата,защото головата разлика на ''Мъсисайдци'' е 8:3 и не мисля,че някой от другите отбори може да стане с по-добра голова разлика от нас. Но аз в този мач,който е без значение аз искам победа,защото това е Ливърпул и мачът се играе на ''Анфийлд'',а не къде да е... Много е важно младите игачи да се раздадат в този мач,а не да го пропилеят както стана в мача с Нортхемптън Таун!!! Въпреки това ми е много трудно да дам някаква прогноза,защото незнам на какво ниво ще бъде мотивацията в този мач... Аз просто искам победа може с 1:0 може и с 4:1... искам 3т. в този мач това е! LIVERPOOL FOREVER!!!
И в следващата фаза на турнира много интересни биха били за мене сблъсъци от рода Ливърпул-Аякс или Ливърпул-Спортинг Брага! ;)
Последна промяна от fearbless на 13 дек 2010 14:24, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Fernando Syso
Контакти:

Re: Ливърпул-Утрехт

Мнениеот Fernando Syso » 13 дек 2010 14:11

Този мач на 100 % сме със резервите , и ако се представят така както срещу Стяуа , определно няма да загубим мача. Като заклет фен на Ливърпул мога да прогнозирам единствено победа за тях. fearbless сигурно ли е че PRO.BG ще предават мача? И да те поздравя за всичко което правиш за тоя форум. ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 13 дек 2010 14:21

Fernando Syso написа:Този мач на 100 % сме със резервите , и ако се представят така както срещу Стяуа , определно няма да загубим мача. Като заклет фен на Ливърпул мога да прогнозирам единствено победа за тях. fearbless сигурно ли е че PRO.BG ще предават мача? И да те поздравя за всичко което правиш за тоя форум. ;)

Опа,съжалявам! Моя е грешката пропусанал съм го... :oops: няма да се излъчва за съжаление... пак ще вися пред macao live score! :) И още един път се извинявам за грешната информация!!!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 13 дек 2010 14:22

Ливърпул са се класирали и най- вероятно ще излезнат с резервите. Предполагам че ще е Х. Нещо от сорта 0:0 или 1:1.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 дек 2010 15:00

Еми според мен няма да играят на върха на възможностите си нашите футболисти. Но все пак нищо не се знае. Ако целият състав е само от младежи, те ще искат да докажат, че имат място в първия отбор и ще играят надъхано. Това също е вариант. Това е мач без значение за Ливърпул и мач от огромно значение за Утрехт, защото при една евентуална издънка на Стяуа те може би ще се класират. Така че, не мисля, че това ще бъде лек мач за нас предвид че излизаме с младоци, които нямат опит. От друга страна играем на великия Анфийлд и за нашите велики и безрезервно-подкрепящи отбора фенове е най-важно да си вземем мача, макар че предварително се класирахме. Ливърпул е велик и ще си остане велик. Те искат да гледат страхотни мачове на Анфийлд както беше, когато бяхме в ШЛ. На мен също ми се иска да победим, защото виждаме, че на Анфийлд винаги бием и като гости се дъним. Тази седмица имаме два мача на Анфийлд и имаме възможността да триумфираме в 2 поредни мача, което не ни се е случвало след мача с Челси. И искам да гледам наистина голям мач, каквито правехме в ШЛ с много голове и обрати.
Прогноза: 3-2

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 13 дек 2010 15:10

Победа с повече от 3 гола разлика, Утрехт ще отнесат натрупания негативизъм от последните мачове на 'Пуул. Само че, няма кой знае какъв смисъл от това.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 дек 2010 16:09

Mighty Reds написа:Победа с повече от 3 гола разлика, Утрехт ще отнесат натрупания негативизъм от последните мачове на 'Пуул. Само че, няма кой знае какъв смисъл от това.

Абе нямало смисъл. Нека Ливърпул да бием и да зарадваме феновете и пак ми говори че няма смисъл. ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 13 дек 2010 16:15

Добре, бием си, и идва некое гостуване срещу средняци (към които спадаме в момента) или опашкари, всички си мислим - опааа, размазахме Утрехт, тия ше ги отнесем като куцо пиле домат, а всъщност се получава една кофти картинка. И т'ва се повтаря от началото на сезона с една такава цикличност, та чак се плаша ;) .
Имаме нужда от постоянство, не от епизодични избухвания. Предпочитам 3 победи с по 1-0, отколкото една с 3-0 :mrgreen: .
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 дек 2010 19:04

Mighty Reds написа:Добре, бием си, и идва некое гостуване срещу средняци (към които спадаме в момента) или опашкари, всички си мислим - опааа, размазахме Утрехт, тия ше ги отнесем като куцо пиле домат, а всъщност се получава една кофти картинка. И т'ва се повтаря от началото на сезона с една такава цикличност, та чак се плаша ;) .
Имаме нужда от постоянство, не от епизодични избухвания. Предпочитам 3 победи с по 1-0, отколкото една с 3-0 :mrgreen: .

Ами тук си много прав, но аз си мисля, че в сряда и събота в тези два мача на Анфийлд съответно с Утрехт и Фулъм ние ще сме крайни победители. Но все пак малко се съмнявам около двубоя с Утрехт, защото сме се класирали вече и може да врътнем някой Х, но силно се надявам младоците да са надъхани да се докажат, да играят добре и ако това стане, няма как да не спечелим. Но за мача с Фулъм нямам съмнение относно завършъка му.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 дек 2010 19:31

2:0
Общо взето предполагам състава от мача със Стяуа няма да има промени. ;)

Върни се в “Ливърпул”