Анализът ми за Ливърпул.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Анализът ми за Ливърпул.

Мнениеот KingKenny » 14 ное 2010 18:19

Както вече до болка ни е познато Ливърпул въобще не впечатлява, дори напротив. Изляха се страшно много простотии за напускане на основни футболисти и купуването на други. За смяната на Рой Ходжсън бих дал моето мнение. Така след мача с Евертън има само една загуба във всички турнири, и за мен това е лицето на Ливърпул, но все още има много много за ошлайфане, но стила 4-4-2 и така добре използването на широчината на атаката е наистина нещо, което Рой Ходжсън донесе от Фулъм. За мача с Уест Хем мисля, че ако мача не бъде спечелен стола на Рой ще се заклати с пълна сила и ако до тогава не се развихри скандал между него и Джон Хенри той ще бъде треньор на Ливърпул. Трябва много сериозно да се поговори с Фернандо Торес и за това как му е най-удобно да играе и да се види от тренировките, защото просто всичко след мача с Челси е пълен провал, Торес е просто гола-вода няма кой да му помага и прото абсолютно всичко, което се опитваха да направят полузащитниците е похабено на вятъра. Безидейноста ще се реши според мен с подобрението на крилата и способноста на 2-ия нападател да овлече с него защитник и да отвори пространство. Дотук ще бъде анализа ми доколкото може да се нарече така. Бих направил нова тема след маратона през зимата и ще бъде удоволствие за мен. Благодария ви за вниманието. Очаквам вашите отговори.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Анализът ми за Ливърпул.

Мнениеот liverpool-4ever » 14 ное 2010 18:36

След мача с Челси аз бях позитивно настроен и видях , че ни предстоят лесни мачове(поне това беше моето мнение след добрата игра срещу Челси), но като гледам явно съм грешал много. Да, разбирам, че гостуваме трудно, но да паднем от Стоук Сити, това за мен е непростимо. Сега се надявам да бием Уест Хем, не знам как ще се развиват нещата.. просто не виждам как може Торес да играе сам, а крилата като ги гледам се отчайвам, халфовата линия само Джерард играе, Лукаш прави малко добри мачове(въпреки, че напоследък играе не МНОГО зле), за мен проблема е коренно в Ходжсън, просто ако го сменим и сложим трениор, който може да сработва футболисти(не да остава Торес сам) ще е добре. Има го и това, че и сезона почна с труднички мачове, загуби и с новия трениор.. Като загубихме няколко по сериозни мача, и тея момчетата явно са се отчаяли и .. Резултатите са на лице. Абе айде да видим какво ще става с тея по лесните мачове.
Последна промяна от liverpool-4ever на 14 ное 2010 22:08, променено общо 1 път.

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 14 ное 2010 18:54

ХЕхе, да се смени Ходсън-а кой да се сложи на негово място. Рой е един от качествените мениджъри, има само 5-6 по-добри от него. Същите, които сега реват против него, преди половин год бяха против Рафа, а истината е че причинете за лошото представяне на Ливърпул не са в мениджърите. Ливърпул лека полека ще си върне мястото в топ 4, но това може да трае 2-3 сезона. Отборът трябва да се освежи малко, трябва да се дава и повече шанс на юношите, нещо което Рафа не правеше. И да се прояви малко търпение, Ходсън не е магьосник, просто нивото на Висшата лига постоянно расте, особенно на средните отбори, а на Ливърпул пада. Вижте какви футболисти играят в Съндерланд, да не говорим за Сити и Тотнъм. Относно Торес, колкото е гениален, толкова е трошлив, а освен това в последният сезон е изключително непостоянен. Честно казано може би е по-добре да ги пуснат тези, които не искат да играят за Ливърпул, на сила хубуст не става. Само се разваля обстановката с постоянните коментари, кой иска и кой не да играе за отбора.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 ное 2010 21:38

Трябват нови играчи и нов треньор.Това е краткия ми анализ. :)
Изображение
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 ное 2010 21:41

Аз в предната тема дадох моето мнение за Рой. За мен трябва да се махне от Ливърпул, но не сега. Според мен трябва след края на полусезона той да си тръгне. Не вярвам, че в оставащите 6 мача той ще постигне само победи и равенства без да загуби дори 1 път. Така че аз мисля, че Рой рано или късно ще си тръгне. Въпроса е кога? Предстои да видим.

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 14 ное 2010 22:56

Догодина , ако направите нужните промени , пак ще мачкате.
1914

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 15 ное 2010 01:30

Liverpool forever_95 написа:Аз в предната тема дадох моето мнение за Рой. За мен трябва да се махне от Ливърпул, но не сега. Според мен трябва след края на полусезона той да си тръгне. Не вярвам, че в оставащите 6 мача той ще постигне само победи и равенства без да загуби дори 1 път. Така че аз мисля, че Рой рано или късно ще си тръгне. Въпроса е кога? Предстои да видим.

Хехехе, кога свършва полусезона... :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2010 09:26

Истината е,че от доста време Ливърпул се превърна в един "средняшки" отбор и само по инерция го слагат в "голямата четворка".Да не говорим какво щеше да стане,ако Торес,Рейна,Джерард и някои други бяха напуснали по-рано.Мъка,мъка-а-а...

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 16 ное 2010 17:32

Няма проблеми. Предупредиха ни, че не съществува "бързо лечение" за проблемите на клуба.
Support and believe.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 ное 2010 19:25

Чудно ми е защо Рой гласува доверие на някои футболисти, които направиха мача ни със Стоук Сити ПОГРОМЕН! Видях, че накрая на мача бяха пуснати Давид Нгог и Райън Бабел, но тези играчи трябваше да бъдат пуснати още в началото, защото след тяхното влизане в игра, като че ли нападението се раздвижи и ситуациите пред вратата на Стоук се бяха зачестили, отколкото преди тяхното пускане в игра. След като изгледах мача срещу Челси, останах с приятното впечатление, че лесно можем да се изкачим по стълбата и влезнем в челната тройка. Навярно след последният мач съм грешал. Именно загубата ни толкова позорно от някакъв си втородивизионен клуб се дължеше на слабата игра в защита. Откакто се помня, Ливърпул винаги е имал прекрасна игра в защита. Може и да оплювахме Бенитез, но той запази позицията на Мърсисайдци на ЧЕЛНО МЯСТО!
Последна промяна от liverpool96 на 26 ное 2011 19:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”