Джерард сигурен във възраждането на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Джерард сигурен във възраждането на Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 26 окт 2010 18:20

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард обяви, че е сигурен във възраждането на мърсисайдци след победата на Блекбърн.

Според звездата на Ливърпул успехът над Блекбърн е от решаващо значение за развоя на сезона за отбора.

„Ние намерихме себе си. Смятам, че сега започва възраждането на нашия отбор и ще бъдем конкурентноспособни на големите ни съперници”, сподели капитанът на Ливърпул.

„Невероятно е да видя Фернандо отново с усмивка на лице да вкарва голове, а и играта на Джо Коул също е на много високо ниво. Време е да започнем да радваме нашите фенове”, добави Стиви Джи.

„За нас предизвикателството е по-голямо и тепърва започва. Тръгнахме лошо, но сега е моментът да се възродим и аз съм сигурен в това”, каза още Джерард.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Джерард сигурен във възраждането на Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 окт 2010 18:35

Tази победа ще се отрази много добре в психически план на футболистите на Ливърпул. Напрежението беше голямо. Все пак бяхме в серия от 7 мача без победа. Тази победа и едновременно с това смяната на собствеността и неотнемането на 9 точки трябва да се отразят добре на играчите и да започнат да играят по разкрепостено и да печелят поредни мачове, а не както през миналия сезон 1 победа, последвана от загуба и някой друг равен.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 26 окт 2010 19:18

И аз очаквам тази победа да се отрази добре на отбора. Дано да не е била случайна! Сега ще видим срещу Болтън, който е 8 с 13:13 голова разлика и 12т. в актива си. Аз гледах целият мач с Блекбърн на запис и ми направи впечетление,че Стиви Джи беше в настроение,а след гола си Торес се радваше искренно спред мен! В неделя в мача с Болтън ще ми е много интересно как ще се представи отбора!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 окт 2010 11:18

Ако бием Болтън,възраждането е сигурно,ако не бием...лошо!
Рой Ходжсън няма да има възможността да привлече скъпи попълнения през зимния трансферен прозорец, тъй като новият собственик на Ливърпул – компанията New England Sports Ventures (NESV), иска да сложи край на финансовото разточителство в клуба. Според американците, именно това е причината за слабата форма на тима през последните години.
NEVS купи Ливърпул преди седмица срещу 300 милиона лири, като след това веднага последва финансова ревизия на случилото се на „Анфийлд” в последно време. Американците са изразили своето притеснение от големите трансферни суми и заплати, които са се изливали по нови попълнения.
За шест години, Бенитес е похарчил повече от 230 милиона – без заплатите, за нови играчи, информира „Daily Telegraph”. Рой Ходжсън пък в първото си лято на „Анфийлд” похарчи 25 милиона лири за Раул Мейрелеш, Кристиан Поулсен, Брад Джоунс, Пол Кончески.
„Трябва да бъдем умни. Трябва да сме ефективни. Когато похарчим един долар, трябва да е разумно. Не можем да си позволим договори на играчи, които нямат логика в дългосрочен план. Ще сме смели, агресивни и умни. Това е страхотно предизвикателство”, коментира шефът на NESV Джон Хенри.

Лоши новини... :evil: :evil:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 окт 2010 12:35

Е все пак нямаме араби зад гърба си.Нормално е да има някакъв финансов контрол.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 окт 2010 15:11

Смятайй !? Щом ще цепят и долара пак няма да има пари за нови трансфери. Ще гледат да похарчат разумно всеки долар. Пффффффф..... Писна ми от глупаци. Зимата може би пак ще разполагаме с около 10-15 милиона. Те тези пари стигат само за един долу-горе качествен играч. А на нас ни трябват поне 3ма от висока класа, за да може отбора да си върне загубените позиции и да може всяка година да е конкурентноспособен на всички грандове.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 27 окт 2010 19:24

Явно напразно сме се надявали на някои по гръмки трансфери :) Дано времето покаже обаче точно обратното . Не ми е ясно само защо ще ти трябва да пръснеш толкова милиони ,пък да се стискаш ,когато става дума за играчи от световна класа ?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 окт 2010 21:44

струва ми се, че това изявление на Джон Хенри излишно се драматизира. Преди известно време собственика или не знам кой от Барселона беше казал "Разликата между нас и Реал М е че ние създаваме своите звезди, а Реал ги купува". Това са двата начина по които можеш да развиваш отбора си - инвестиции в младежка школа и скаутски програми и очаквания те да се възвръщат в дългосрочен план или гръмки трансфери на големи звезди с цел бърза възвръщаемост и печалби. Ами не знам за вас, но на мен лично по- ми се нрави първият вариант. Точно защото тук говорим за ДЪЛГОСРОЧНИ цели. Върнете се към историята на Ливърпул и ще видите, че най-големите ни легенди в повечето случаи са от школата (такива са и настоящите ни капитан и вицекапитан - Джерард и Карагър), Аякс през 90те години (а и не само) доминираше в Европа благодарение на факта, че има може би най-добрата школа в света, основните футболисти на една от доминиращите сили в Европа в момента - Барселона са също продукт на тяхната школа... Ако Хенри тръгне по този път, въпреки че осъзнава че това ще му донесе възвръщане на инвестициите много по-бавно, смятам че това трябва само да се адмирира.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 01 ное 2010 15:01

Изображение

Я познайте кой е тоя сладур на снимката :lol:

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 01 ное 2010 15:52

E...и? Това се знае отдавна. Като е бил малък е бил облечен от роднини фенове на Евертън за снимка, но това нищо не променя.

Върни се в “Ливърпул”