Пелегрини: От Ливърпул ме търсиха

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Пелегрини: От Ливърпул ме търсиха

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 окт 2010 18:08

Бившият наставник на Реал Мадрид Мануел Пелегрини призна, че е бил търсен от ръководството на Ливърпул. Името на чилийския специалист се спряга за мениджърския пост в тима на „червените”, след кошмарния старт на отбора във Висшата лига. Освен Пелегрини, друг кандидат за заместник на Рой Ходжсън е холандецът Франк Рийкард.

„Да, от Ливърпул направиха контакт с мен”, категоричен бе Пелегрини.

„Ливърпул е велик клуб с много испански футболисти, които вече познавам. Желанието ми е да работя във Висшата лига. Имам много оферти, като част от тях ме удовлетворяват. Надявам се най-късно през декември да си намеря клуб”, допълни Мануел Пелегрини.

Хмм.... Интересно! Според мен Пелегрини е добър треньор и на мен много ми хареса стила, който се опита да наложи в Реал Мадрид. Сещаме се, колко гола вкараха Реал миналата година в ЛА ЛИГА. Той изповядва атакуващ футбол и това липсва през този сезон на Ливърпул. Не е много престижно отбор като Ливърпул да е вкарал за 9 мача 9 гола и да е допуснал 14 в собствената си врата. Според мен при него това може да се промени.

Очаквам вашите мнения с интерес. ;)

styopa
Контакти:

Re: Пелегрини: От Ливърпул ме търсиха

Мнениеот styopa » 26 окт 2010 18:15

Според мен е имал предвид че лятото са го търсили.
Ако обаче става въпрос за сега за мен такъв вариант би бил грешка.Общо взето не виждам да е кой знае колко по-добър от Ходжсън.

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 26 окт 2010 18:20

Интересна тема, за мен Пелегрини беше най-удачният избор за треньор на Ливърпул още през лятото. Те решиха друго.. В Реал Мадрид беше обвиняван за страхливият си и често пъти нерешителен подход в големите мачове и в крайна сметка бяхме на една победа от титлата в Испания. Но все пак, Реал е едно, Ливърпул съвсем друго. В Англия чилиеца ще работи по-спокойно и без напрежение.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 окт 2010 18:29

styopa написа:Според мен е имал предвид че лятото са го търсили.
Ако обаче става въпрос за сега за мен такъв вариант би бил грешка.Общо взето не виждам да е кой знае колко по-добър от Ходжсън.

Когато собствениците на даден отбор кажат след някоя загуба, че имат пълно доверие на тренера, те го правят за да смъкнат напрежението от отбора и всички останали. Така стана и срещу Евертън. Но в същия момент те вече преговарят тайно с някой друг и при следваща издънка вече го сменят. И не мисля, че този вариант ще бъде грешка, защото уж Ходжсън изповядва дефанзивен футбол, но в същото време сме допуснали 14 гола и сме вкарали едва 9. ЗА мен това е нереално за 9 мача да има такова постижение отбор като Ливърпул. За мен той може до 2-3 месеца малко от малко да стабилизира нещата. И ако беше назначен тогава, когато бе назначен Рой, то тогава той щеше да има повече време за работа и подготовка и Ливърпул сега щеше да е далеч от това, което е в момента. ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 26 окт 2010 19:32

И аз незнам кой да ни е тренер... Не съм добър в това. Аз лично предпочитам Гус Хидинк, защото баща ми е казвал че е добър тренер и е ставал с Южна Корея 4 на световното! :) Но едва ли ще дойде, той има връзски с Челси...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 окт 2010 20:21

Не съм много съгласен че едва ли не собствениците са дали кредит на доверие и сега чакат издънка за да го махнат.От една страна не виждам особена логика.Смяна на менажера пак би бил дал позитивен ефект.От друга страна да лъжат още с пристигането си би било малко странно от тяхна страна.
Иначе Пелегрини да изгради Виляреал доста добре,но на нас ни трябва менажер който печели.Видя се че с голям отбор трудно се справя.Отделно и факта че не е работил в Англия е голям минус.
За Хидинг да в момента реално погледнато той е единствения менажер световна класа който може да дойде.Връзките му с Челси са ясни,но все пак не вярвам да могат да му забранят едно идване.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 окт 2010 21:10

styopa написа:Не съм много съгласен че едва ли не собствениците са дали кредит на доверие и сега чакат издънка за да го махнат.От една страна не виждам особена логика.Смяна на менажера пак би бил дал позитивен ефект.От друга страна да лъжат още с пристигането си би било малко странно от тяхна страна.
Иначе Пелегрини да изгради Виляреал доста добре,но на нас ни трябва менажер който печели.Видя се че с голям отбор трудно се справя.Отделно и факта че не е работил в Англия е голям минус.
За Хидинг да в момента реално погледнато той е единствения менажер световна класа който може да дойде.Връзките му с Челси са ясни,но все пак не вярвам да могат да му забранят едно идване.

Преди мача с Евертън те казаха че имат доверие към Рой. След загубата пак, но след като са видели класирането и резултатите, много е вероятно да са потърсили вече нов менажер и при още 1/2 грешни стъпки и да го изритат. И много отбори правят така. А имаме доверие на менажера и следващия мач като се издънят, вече са с нов менажер.
Как мислиш че стоят нещата във Фейенорд в момента. Собствениците казват: '' Имаме му доверие''.
И това го казват за да смъкнат малко напрежението. И в същия момент търсят зад гърба му нов менажер, който да е готов да подпише с отбора по всяко време, изчакват един два мача, ако не станат нещата вече е аут. Така ще стане с Фейенорд ако до 1/2 мача не се нормализират нещата.
От друга страна сме в зоната на изпадащите и ако не бием Болтън в следващия мач и Челси на Анфийлд, може и да се сдобием с нов менажер. Това имах предвид. Това исках да ти обясня. Това е моята идея. Дано си ме разбрал вече колега. ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 окт 2010 21:45

Да ок не казвам че не е възможно такъв сценарий(наистина се е случвало тук там),но мен много ме съмнява.Още повече е да имат готов вариант за менажер и да му кажат абе чакай тука до 2 3 4 мача ще се издъним и ще те сложим.Естествено ако продължим с яловите мачове ще му видим гърба.
Иначе за Фейенорд според мен там е играло залаганията.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 26 окт 2010 21:46

какво мислят Хенри и Уорнър, само те си знаят ;) въпроса в случая е дали ТРЯБВА да се сменя Рой Ходжсън и ако да - с кого? за мен отговорът е по-скоро ДА, но само ако новият човек е по-подходящ за поста от него. А какво разбирам като по-подходящ - за мен това може да бъде САМО друг британец, който по възможност да е бил свързан по някакъв начин с Ливърпул в миналото. Дори и да не е фаворитът ми Кени Далглиш, за мен евентуалният нов мениджър трябва да отговаря на поне първото условие. Това очевидно означава, че не бях и продължавам да не бъда възхитен от спекулациите, че е възможно Пелегрини да ни стане мениджър, същото се отнася и за Рийкард и Хидинг. Ако избора е между тези тримата и Рой, по-добре да си останем със сегашния мениджър...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 окт 2010 23:38

Dzheff написа:какво мислят Хенри и Уорнър, само те си знаят ;) въпроса в случая е дали ТРЯБВА да се сменя Рой Ходжсън и ако да - с кого? за мен отговорът е по-скоро ДА, но само ако новият човек е по-подходящ за поста от него. А какво разбирам като по-подходящ - за мен това може да бъде САМО друг британец, който по възможност да е бил свързан по някакъв начин с Ливърпул в миналото. Дори и да не е фаворитът ми Кени Далглиш, за мен евентуалният нов мениджър трябва да отговаря на поне първото условие. Това очевидно означава, че не бях и продължавам да не бъда възхитен от спекулациите, че е възможно Пелегрини да ни стане мениджър, същото се отнася и за Рийкард и Хидинг. Ако избора е между тези тримата и Рой, по-добре да си останем със сегашния мениджър...

С една дума Мартин О'Нийл.Честно казано за друг не се сещам.

Върни се в “Ливърпул”