Възможно ли е Ливърпул да изпадне?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Възможно ли е Ливърпул да изпадне?
Фен съм на "Манчестър Юнайтед", но това което се случва в "Ливърпул", направо ме шокира! Може би ще кажете, че е рано все още за такива заключения, но гледайки първите два двубоя на "мърсисайдци" - не виждам никаква перспектива! Фернандо Торес ми се струва изхабен, а Джерард показа желание, но пък му липсваше качество! И пак всичко се свежда до тези двама играчи! Къде са останалите?! Според мен, трябва незабавно да се осъществи продажба на клубът, за да настъпят кардинални промени! В противен случай висшата лига ще остане само с 6 отбора, които са играли в нея, във всеки един сезон от създаването й!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Re: Възможно ли е Ливърпул да изпадне?
Най-тъпата тема на годината и може би от съществуването на форума
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Невъзможно!
- shamana1912
Приятелю,много рано те е напекло слънцето.Минали са само 2 кръга,ти ми говориш за изпадане.Като ви бием,друга песен ще запееш!Ще ти отговоря с една дума-невъзможно е!!!

-
- Контакти:
Дано Юнайтед не са шампиони , пък ти се надявай Пул да изпадне!
Някой не си е пил хапчетата тая сутрин. Естествено, че няма да изпаднат, ама с тая игра не виждам как ще стигнат до ШЛ. А ШЛ е париииииииииииииииии. За Партизан може да е 7м например, ама за Вердер ще е 37м. За Ливърпул 137м най-вероятно. Две години поред без ШЛ са сериозен удар, да не говорим, ако продължи така занапред.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Пълни глупости! Това е невъзможно! Важното е Мърсисайдци да излезнат по-бързо от моментното си състояние!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Не видях нито едно смислено мнение!
Никога не съм се надявал "Ливърпул" да изпадне от лигата! Аз, за разлика от много други драскачи във форума, уважавам противниковите отбори! Пуснах темата, за да видя вашите разсъждения(които уви, липсват) как може отборът да се измъкне от тежката ситуация! Минали са само два кръга, но 17-то място, на фона на играта, която показват, си е направо за притеснение!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
Btovfan80 написа:Фен съм на "Манчестър Юнайтед", но това което се случва в "Ливърпул", направо ме шокира! Може би ще кажете, че е рано все още за такива заключения, но гледайки първите два двубоя на "мърсисайдци" - не виждам никаква перспектива! Фернандо Торес ми се струва изхабен, а Джерард показа желание, но пък му липсваше качество! И пак всичко се свежда до тези двама играчи! Къде са останалите?! Според мен, трябва незабавно да се осъществи продажба на клубът, за да настъпят кардинални промени! В противен случай висшата лига ще остане само с 6 отбора, които са играли в нея, във всеки един сезон от създаването й!
И аз съм фен на Манчестър Юнайтед, но темата е малоумна и по-хубаво я затваряй, че другия кръг не дай си боже ако на дръннат да не вземат да отворят те тема може ли да изпадн Манчестър Юнайтед

Абе Бербатовфен ходи скочи от някой мост ..... подкрепяш най-големите боклуци и пускаш супер безсмислените теми. Аз пък мисля , че Ман Сити , Ман Юнайтед и Челси ще изпаднат.

Последна промяна от zaqwsxd на 25 авг 2010 11:02, променено общо 1 път.