Официално: Рой Ходжсън пое Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Официално: Рой Ходжсън пое Ливърпул
Прекрасна новина!Сега само и янките да се махнат и сичко ще стане чук. 

- Бижутера
- Контакти:
Re: Официално: Рой Ходжсън пое Ливърпул
в Гонг:
Англичанинът Рой Ходжсън е новият мениджър на Ливърпул. Специалистът заменя на поста Рафаел Бенитес, който бе отстранен точно преди един месец. Новината бе потвърдена от официалния сайт на „червените”.
62-годишният Ходжсън става 18-ят мениджър в историята на английския гранд, след като сложи подписа си под тригодишен контракт. Специалистът ще бъде представен официално пред медиите днес следобед след тренировката на отбора.
Ходжсън идва в Ливърпул от тима на Фулъм, който успя да изведе до финал в турнира Лига Европа. Впоследствие той бе избран за Мениджър на годината от Асоциациите на мениджърите в Англия.
„Това е най-големият пост в клубния футбол и за мен е истинска чест да стана мениджър на най-успелия британски футболен клуб. Нямам търпение да се видя с играчите и феновете и да започнем работа на Мелууд”, бяха първите думи на Ходжсън като мениджър на Ливърпул
Англичанинът Рой Ходжсън е новият мениджър на Ливърпул. Специалистът заменя на поста Рафаел Бенитес, който бе отстранен точно преди един месец. Новината бе потвърдена от официалния сайт на „червените”.
62-годишният Ходжсън става 18-ят мениджър в историята на английския гранд, след като сложи подписа си под тригодишен контракт. Специалистът ще бъде представен официално пред медиите днес следобед след тренировката на отбора.
Ходжсън идва в Ливърпул от тима на Фулъм, който успя да изведе до финал в турнира Лига Европа. Впоследствие той бе избран за Мениджър на годината от Асоциациите на мениджърите в Англия.
„Това е най-големият пост в клубния футбол и за мен е истинска чест да стана мениджър на най-успелия британски футболен клуб. Нямам търпение да се видя с играчите и феновете и да започнем работа на Мелууд”, бяха първите думи на Ходжсън като мениджър на Ливърпул
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Рой Ходжсън е много добър вариант за нас. Личното ми мнение е, че английските клубове се нуждаят от английски мениджъри. Лошото в случая е, че "нама пари в касата". Дано да се отървем по-бързо от янките и да се стабилизира клуба.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Pupper_ написа:Рой Ходжсън е много добър вариант за нас. Личното ми мнение е, че английските клубове се нуждаят от английски мениджъри. Лошото в случая е, че "нама пари в касата". Дано да се отървем по-бързо от янките и да се стабилизира клуба.
То и Фулъм нямат пари ама...

дано успее да постигне нещо.Хитра лисица,показа какво може във Фулъм,но там беше различно.Там те нямат какво да губят,не се борят за челните места.А сега в Ливърпул всяка грешка ще му струва скъпо.Желая му успех
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
Трансферният бюджет на клуба от „Анфийлд” това лято ще бъде в размер на 15 млн. Паунда, но продажбите на Хавиер Масчерано и Йоси Бенаюн ще налеят допълнителни средства в касата на клуба.
62-годишният Ходжсън е пожелал в новия си тим Жилберто Силва, Бреде Хангеланд и крилото Рафаел Ван Дер Ваарт, като не е изключен вариант за Дани Мърфи, който преди време носи екипа на мърсисайдци.
с 15млн едва ли ще успее да направи нещо.Масчерано ако успеят да го продадат за 20млн и Бенаюн за 13-15,ще има пари и за по-добри играчи ама въпроса дали янките няма да отрежат нещо от този бюджет
62-годишният Ходжсън е пожелал в новия си тим Жилберто Силва, Бреде Хангеланд и крилото Рафаел Ван Дер Ваарт, като не е изключен вариант за Дани Мърфи, който преди време носи екипа на мърсисайдци.
с 15млн едва ли ще успее да направи нещо.Масчерано ако успеят да го продадат за 20млн и Бенаюн за 13-15,ще има пари и за по-добри играчи ама въпроса дали янките няма да отрежат нещо от този бюджет
Tottenham Hotspur & Forza Milan
- avitohola
- Контакти:
Страхотна новина. Найстина много се радвам за Рой Ходжсън.Един много добър спрециалист , които демонстрира на какво е способен последните 2 3 одини със скромен отбор като Фулъм , така че може да очакваме много от него! Пожелавам му успех и дано янките да продават бързо и да се съберат пари за футболисти и Ливърпул да почне да мачка както е било преди
.

аз не съм много обнадежден
Еми Доре Дошъл мога да му кажа на Рой! Желая му успех и дано ме изненада поне с 1 от тези според мен добри трансфери само трябва да се осъществят! Няма да му е лесно начело на Ливърпул с него сме!
LIVERPOOL FOREVER!!!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- Mighty Reds
- Контакти:
Не съм много хепи
, 'Пуул не е Фулъм, няма и кинти за селекция, почти сигурно Масче напуска, Стиви & Торес ще е трудно да бъдат задържани, старецът Жилберто би бил полезен (пример Гари Макка), за Рафа Ван Дер Ваарт май няма да успеем да се преборим, Хангеланд и дедо Мърфи - ОК.
Кофти ситуация, но пък щом се е хванал - приемам го.
Нов тренер, нов спонсор, ново начало - УСПЕХ !!!

Кофти ситуация, но пък щом се е хванал - приемам го.
Нов тренер, нов спонсор, ново начало - УСПЕХ !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]