Кои футболисти трябва да продаде и да привлече през лятото Л

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Кои футболисти трябва да продаде и да привлече през лятото Л

Мнениеот fearbless » 13 апр 2010 14:25

Според мен Лейва трябва да си ходи нищо, че вкара гол срещу Бенфика. Правил е много слаби мачове... Чесно казано съм раздвуен за Криякос. Не е някакъво голямо име, но немога да му отрека, че много се старае човека и не се разкарва с червената фанелка. Е разбира се, ако Бенитес намери някой по- класен защитник гръка ще си замине, но аз лично го харесах вкара и гол срещу Стоук. На мен много ми се иска Вия да дойде, но явно много мечтая! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Праз лятото като свободен агент (ако грешя моля да ме извините ;)) на Анфийлд ще акостира Милан Йованович, който е сърбин. Чесно казано нищо незнам за него аз не следя другите първенства и играчи... Няма да е зле Рафа да почне да пуска двама нападатели един до друг за Джерард в халфовата линия с Масчерано или Акуилани.
LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Re: Кои футболисти трябва да продаде и да привлече през лятото Л

Мнениеот styopa » 13 апр 2010 14:43

За мен Лейва си е перфектна резерва.
Може би не повече от трима нови много добри футболисти трябва да дойдат и ще сме си супер.

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Мнениеот Drakes » 13 апр 2010 14:44

Трябва ни един класен халф, който да замести Алонсо.. Не съм сигурен дали Акуилани ще се справи. Освен това е добре да дойде още един нападател, който да застане до Торес и Ливърпул да заиграе с 2ма нападатели
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 апр 2010 15:27

Според мен поне един класен нападател, един офанзивен халф - най-добре крило и стабилен ляв бек! Истината е, че играчите на Ливърпул са добри, но някак няма достатъчно класа, освен Торес, Джерард, Рейна и донякъде Агер(лично мнение).
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 апр 2010 16:08

Рейна,Джонсън,Джерард,Масчерано и Торес-от сегашния състав трябва да останат.Всичко останало е плява и трябва да се изчисти.Каут-резерва,Карагър-пенсиониране по спешност,там другите-Агер,Лейва,Бабел,Шкъртел,гърци и израелци по родните места......нещо добро от школата няма ли?

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 13 апр 2010 23:14

soilwork мисля,че грешиш.Агер си е съвсем стабилен защитник и ако спре с контузиите ще е перфектен!

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 14 апр 2010 11:44

Според мен трябва да бъдат привлечени ляв бек, централен защитник, централен халф, поне едно качествено крило и евентуално резервен нападател.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 апр 2010 11:54

Мата от Валенсия ще ми стопли сърчицето в средата на терена, ляв защитник също е нужен, задължително един корав център-нападател (дали няма да е Коул от "чуковете") - т'ва на първо четене.
Централни защитници имаме - Шкъртел+Агер (Кара и маляка резерви), десен - Джонсън/Кели, ляв - новия/Инсуа, дефанзивни - Масче/Лейва, офанзивни - "Сваровски" ;) +Мата(уж де)+Стиви Джи, Бабел - отляво, Каут/Йоси(ако остане) отдясно, Нандо/новия/НГог (резерва)...
Може и да се разпита за Ван Дер Варт, а защо не и Джо Коул от "Челси" ?!?
Много по-вероятно е обаче, на Анфийлд да акостират Форлан, Раул и тем подобни олдскул пичове :cry:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”