Реал дава 30 милиона паунда за Джерард.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Реал дава 30 милиона паунда за Джерард.

Мнениеот fearbless » 24 окт 2009 14:24

Какво мислите? Би ли приминал Джерард в Реал Мадрид? Аз се съмнявам! Не мисля,че би могъл да постъпи,като Оуен! Не мисля,че ще остави отбора!!! Дано покаже на балерините,че не всичко се купува с пари!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Реал дава 30 милиона паунда за Джерард.

Мнениеот bultras4e » 24 окт 2009 14:28

30 мил. Та те дадоха повече за Пепе и за Серхио Рамос.За тези пари могат да пратят плажна топка с автограф от Ливърпул. :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 24 окт 2009 14:31

айде към чемпиъншип.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 окт 2009 14:32

За Джерард Реал трябва да дадат най-малко 50 млн. за да го пусне Рафа.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 окт 2009 14:36

Lord of memory написа:айде към чемпиъншип.

/офф - Този пост няма нищо общо по темата и при нормално модериране ти отиваш към кошчето /офф

Първия напуснал по посока Реал беше Макманамън и му съсипаха кариерата, След него Оуен гледа със зяпнала уста как Ливърпул става европейски шампион от скамейката на реал. Не мисля, че Джерард ще бъде толкова глупав да отиде там, а и парите са смешно малко.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 24 окт 2009 14:37

Има общо с темата, то е че ако стане така както гласи заглавието, Ливърпуул ще изпадне до няколко години.
Оуен сигурно е гледал зяпнал Истанбул, а сега вие в края на май ще гледате как той вдига тая другата титла.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 14:40

fr3ak_boy написа:За Джерард Реал трябва да дадат най-малко 50 млн. за да го пусне Рафа.

Само че не зависи от Рафа! ;) Ливърпул са затънали в дългове заради "секси" собствениците си Джилет и Хикс и на двамата лайняни американци спешно им трябват свежи пари, защото кредиторите им яко ги притискат!!!

Та при една подобна или по-добра оферта Хикс и Джилет ще натиснат Рафа да продаде Стиви Джи!!! Друг е въпроса, че ако американците натиснат Рафа за такъв трансфер, че испанеца ще си подаде оставката, но то като се замисля... феновете на Пул отдвана му я искат!

Та аз поне няма да се учудя на един такъв трансфер. Според мен Стиви Джи ще се поблазни от милионите на Реал + от възможността да играе рамо до рамо с Кака, Раул и роналдо.... (сегашният отбор на Пул нямат шанс за ШЛ посмъртно!)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

venom

Мнениеот venom » 24 окт 2009 14:41

Струват ти се много ли? Ако Роналдо струва 96, то за Джерард трябва да се бръкнат със 120 най-малко.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 14:43

venom написа:Струват ти се много ли? Ако Роналдо струва 96, то за Джерард трябва да се бръкнат със 120 най-малко.

Не говори глупости! Джерард не струва повече от Роналдо, но и гелосаният португалец не струва 96 милиона! Реалната цена на Стиви Джи е м/у 40 и 45 милиона евро!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

venom

Мнениеот venom » 24 окт 2009 14:47

Lord VOODOO написа:
venom написа:Струват ти се много ли? Ако Роналдо струва 96, то за Джерард трябва да се бръкнат със 120 най-малко.

Не говори глупости! Джерард не струва повече от Роналдо, но и гелосаният португалец не струва 96 милиона! Реалната цена на Стиви Джи е м/у 40 и 45 милиона евро!

За толкова малко, мога да ти кажа, никога няма да стане трансфера. Ти даже на футбол мениджъра не можеш да го купиш за толкова. :lol:

Върни се в “Ливърпул”