Ще замести ли някой друг Ливърпул в голямата четворка
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще замести ли някой друг Ливърпул в голямата четворка
Като погледнем класирането в Англия през последните 4 години ще видим че 4 отбора са наложили тотална хегемония. След като за голямо мое съжаление Ливърпул забуксува, кои според вас са кандидатите да го заместят в голямата четворка - Ето моите фаворити в тази статия - Ще се промъкне ли някой в голямата четворка в Англия ?
Re: Ще замести ли някой друг Ливърпул в голямата четворка
Ман Сити.Няма кой друг.
Едва ли,да не забравяме миналата година!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Нещо много рано отписвате Ливърпул ми се струва, изчакайте да мине и мача във събота и тогава говорете.Още повече в мачовете в които се провалиха бяха без двамата си аса Джерард и Торес като се върнат хич не бих се учудил от някоя серия от победи като миналата година.
Вила се опитват, колкото и да ми е неприятно
За съжаление на този етап отбора не върви.Но мисля, че имаме сили да сме в тройката.Има още мноооого мачове.
-
- Контакти:
определено отборът който би могъл да излезе от 4-ката, е Арсенал понеже са много млади, а отборът който би могъл да ги замести е Тотнъм(от години 4акат поле за изява)
venelin_valchev написа:определено отборът който би могъл да излезе от 4-ката, е Арсенал понеже са много млади, а отборът който би могъл да ги замести е Тотнъм(от години 4акат поле за изява)
Аз за титлата ги глася ти от 4-ката ги изкара

- Lord VOODOO
Eдва ли Пул ще си загубят мястото в четворката (въпреки, че май точно това трябва да стане, за да бъде изгонен Рафа некадърника и да бъде сложен нов специалист, че отбора да тръгне нагоре!!!), но ако все пак това се случи на тяхното място ще е някой из м/у Вила, Сити и Тотнъм. А ако трябва да избирам един от трите... избирам Астън Вила. 

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

надявам се ,че идва времето да се изгони испанския некадърник и тогава нещата ще си дойдат на мястото. иначе за тая година съм отчаян.... но... това е ПУУЛ, всичко е възможно