Но откаде тази лоша информация?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lord of memories написа:Пха, направо ще ги смачкат, за хикса трябва да се молят на бог да не им е ден на Манчестър просто.
BGarmy написа:Мамка му ле без тях 2 няма Лиърпул,дано да смажат тия Червени кукли
![]()
Но откаде тази лоша информация?
BGarmy написа:Lord of memories написа:Пха, направо ще ги смачкат, за хикса трябва да се молят на бог да не им е ден на Манчестър просто.
Ако тва не е вярно и двамата играят мача е към 1x време е Ливърпул да бият стига са били в турнирите било то за КЕШ или купата(2)
Lord of memories написа:BGarmy написа:Lord of memories написа:Пха, направо ще ги смачкат, за хикса трябва да се молят на бог да не им е ден на Манчестър просто.
Ако тва не е вярно и двамата играят мача е към 1x време е Ливърпул да бият стига са били в турнирите било то за КЕШ или купата(2)
Опитайте се да не разсъждавате като фенове, Ливърпуул сa супер непостояннен отбор, не казвам за преките мачове с конкурентит си, а за такива с по-непретенциозните, винаги в края на сезона завършват с много хиксове и няколко загуби, затова според мен никога няма да настигнат Юнайтед като успехи, не говоря за Челси защото тоя отбор няма реално история, а и на мен точно сега повече симпатизирам на Юнайтед, заради нашия човек там, иначе винаги съм бил на принципа '' да победи по добрия''.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта