Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Carpy написа:. Не знам какво е да си фен на Ливърпул и всеки сезон да имаш големи очаквания.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Carpy написа:Аз поне от Тотнъм знам какво мога да очаквам.
Carpy написа:дори на резервната скамейка вчера Шпорите имаха по-добри играчи от Ливърпул. За какво си говорим тогава?
lpool1892 написа:фен съм на Пул и всяка година не излизам с кои знае какви надежди за титла..просто гледам реално на нещата и виждам че с тея играчи титлата е много трудна цел..относно Тотнъм..стабилен отбор са..срещу добрите играят фантастично но са непостоянни все пак е началото на сезона накрая може да се борите за оставане в елита нищо не се знае...и миналия сезон Пул стартита добре а Ман зле ама кои дигна купата....и все пак Рафа има мн работа да върши..за мен трябва поне още 1 централен ..Агер е добър но прави тъпи грешки..Карагър така и не се научи да играе..Шкъртел що-годе бива..средата е просто разкош...Лукаш и Масчерано...там ако не вземе нещо не знам просто...крила както винаги няма..Пул никога не е имал добро крило няма и да има кат гледам..отпред Торес и Стиво..за мен Джерард не е за нападател..лично мнение...а Йосито защо не играе нз...колкото мача е влизал се е представял на ниво..просто кошмар..и все пак
You`ll Never Walk Alone!!
vanko99 написа:Carpy написа:Аз поне от Тотнъм знам какво мога да очаквам.
И аз знам - максимум от 8-мо до 10-то място.
Всъщност не мога да си обясня каква е тръпката да бъдеш фен на средняшки отбор? Сигурно най-голямата ви радост е, когато понякога случайно /както стана вчера/ успеете да прецакате някой от големите
Carpy написа:дори на резервната скамейка вчера Шпорите имаха по-добри играчи от Ливърпул. За какво си говорим тогава?
Верно ли? И кои са те?
п.п. Тотнъм като еврейски отбор винаги са разполагали с много пари - и никога с добър отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта