Нови в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Нови в Ливърпул

Мнениеот ig10 » 17 авг 2009 11:17

Според вас на какъв пост трябва да се вземат играчи в Ливърпул?Аз мисля,че им трябва едно дясно крило,ляв бек,централен защитник и втори нападател :roll: :P
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Re: Нови в Ливърпул

Мнениеот vrajdebec » 17 авг 2009 11:23

Този Фернандо Аморебиета от 'Билбао' сигурен ли е , че снощи го гледах срещу Барса , ....става ;)

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 17 авг 2009 11:31

само знам ча вратарския пост е подсигурен за доста години напред .... Михайлов младши! :lol:

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 17 авг 2009 11:49

Ливърпул без Торес, Джерард и Пепе е типичен средняшки отбор. Вчера мойте хора ги разпиляха. Кинг не даде на Торес да пипне топката цял мач. Ако не беше Пепе още първото полувреме отиваше на разгром. Не знам какво е да си фен на Ливърпул и всеки сезон да имаш големи очаквания. Аз поне от Тотнъм знам какво мога да очаквам. Но ак оси мислите, че Ливърпул са готови да спечелят шампионата с този отбор - много се лъжете. Арсенал, МанЮ и Челси са доста по-напред. дори на резервната скамейка вчера Шпорите имаха по-добри играчи от Ливърпул. За какво си говорим тогава?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 авг 2009 12:44

Carpy написа:. Не знам какво е да си фен на Ливърпул и всеки сезон да имаш големи очаквания.

:lol: :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 17 авг 2009 13:07

Carpy написа:Аз поне от Тотнъм знам какво мога да очаквам.

И аз знам - максимум от 8-мо до 10-то място.
Всъщност не мога да си обясня каква е тръпката да бъдеш фен на средняшки отбор? Сигурно най-голямата ви радост е, когато понякога случайно /както стана вчера/ успеете да прецакате някой от големите :lol:
Carpy написа:дори на резервната скамейка вчера Шпорите имаха по-добри играчи от Ливърпул. За какво си говорим тогава?

Верно ли? И кои са те? :roll:
п.п. Тотнъм като еврейски отбор винаги са разполагали с много пари - и никога с добър отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 17 авг 2009 14:14

фен съм на Пул и всяка година не излизам с кои знае какви надежди за титла..просто гледам реално на нещата и виждам че с тея играчи титлата е много трудна цел..относно Тотнъм..стабилен отбор са..срещу добрите играят фантастично но са непостоянни все пак е началото на сезона накрая може да се борите за оставане в елита нищо не се знае...и миналия сезон Пул стартита добре а Ман зле ама кои дигна купата....и все пак Рафа има мн работа да върши..за мен трябва поне още 1 централен ..Агер е добър но прави тъпи грешки..Карагър така и не се научи да играе..Шкъртел що-годе бива..средата е просто разкош...Лукаш и Масчерано...там ако не вземе нещо не знам просто...крила както винаги няма..Пул никога не е имал добро крило няма и да има кат гледам..отпред Торес и Стиво..за мен Джерард не е за нападател..лично мнение...а Йосито защо не играе нз...колкото мача е влизал се е представял на ниво..просто кошмар..и все пак
You`ll Never Walk Alone!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 авг 2009 18:52

lpool1892 написа:фен съм на Пул и всяка година не излизам с кои знае какви надежди за титла..просто гледам реално на нещата и виждам че с тея играчи титлата е много трудна цел..относно Тотнъм..стабилен отбор са..срещу добрите играят фантастично но са непостоянни все пак е началото на сезона накрая може да се борите за оставане в елита нищо не се знае...и миналия сезон Пул стартита добре а Ман зле ама кои дигна купата....и все пак Рафа има мн работа да върши..за мен трябва поне още 1 централен ..Агер е добър но прави тъпи грешки..Карагър така и не се научи да играе..Шкъртел що-годе бива..средата е просто разкош...Лукаш и Масчерано...там ако не вземе нещо не знам просто...крила както винаги няма..Пул никога не е имал добро крило няма и да има кат гледам..отпред Торес и Стиво..за мен Джерард не е за нападател..лично мнение...а Йосито защо не играе нз...колкото мача е влизал се е представял на ниво..просто кошмар..и все пак
You`ll Never Walk Alone!!

ти го искара се1 нямяте футболисти
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 17 авг 2009 19:06

кажи ми например 8 футболисти с които Пул може да земе титлата?

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 17 авг 2009 23:22

vanko99 написа:
Carpy написа:Аз поне от Тотнъм знам какво мога да очаквам.

И аз знам - максимум от 8-мо до 10-то място.
Всъщност не мога да си обясня каква е тръпката да бъдеш фен на средняшки отбор? Сигурно най-голямата ви радост е, когато понякога случайно /както стана вчера/ успеете да прецакате някой от големите :lol:
Carpy написа:дори на резервната скамейка вчера Шпорите имаха по-добри играчи от Ливърпул. За какво си говорим тогава?

Верно ли? И кои са те? :roll:
п.п. Тотнъм като еврейски отбор винаги са разполагали с много пари - и никога с добър отбор :mrgreen:

Резервни скамейки вчера:
Тотнъм - Кудичини, Хътън, Бентли, Павлюченко, Крауч, Нотън, О'Хара
Ливърпул - Кавалери, Воронин, Бенаюн, Спеъринг, Кели, Досена, Аяла

И за непросветени хора в играта като теб трябва да е видно, че резервната скамейка на Тотнъм е по-клсана - има дори футболисти, национали на страните си. От резервите на Ливърпул само Бянаюн става, дори титуляр трябва да е според моето скромно мнение.

Върни се в “Ливърпул”