Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!!Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!
В Гърция също съм бил и там жените са много грозни, но поне се поддържат! Та ако трябва да избирам м/у средностатистическата испанка и средностатистическата гъркиня.... определено бих избрал византийката!!!
П.П. Прехвалените французойки също не струват!!!
Абе каквото и да си говорим по-красива от българката няма!!!
МироСлав Велев написа:Lord VOODOO написа:Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!!Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!
В Гърция също съм бил и там жените са много грозни, но поне се поддържат! Та ако трябва да избирам м/у средностатистическата испанка и средностатистическата гъркиня.... определено бих избрал византийката!!!
Стига си им правил четки на нашенските п*тки! Прекалено много ги превъзнасяме и резултатът е налице - надуха се доволно много и повечето решиха, че могат да ни разиграват, както си поискат![]()
![]()
Жени като жени - с п*тки, ц*ци и г*з са всичките![]()
Жените биват точно и само три вида - простО п*тки, простИ п*тки и простит*тки
Lord VOODOO написа:Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!!Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!
BGarmy написа:Грозна е.![]()
Англичанките и гъркините са най-грозните същества на ГАЛАКТИКАТА,когато бях в гърция всичките бяха в целулит,грозна гледка беше.
И сега имам слабо сърце.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта