ГОЛ КОРНЕР!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

ГОЛ КОРНЕР!

Мнениеот emarkon » 13 авг 2009 00:25

евала на гонг!две в едно-мацки и ЛИВЪРПУЛ!пък и Карлсберг спонсор 8-) 8-) 8-) 8-) :P :mrgreen:

BGarmy
Контакти:

Re: ГОЛ КОРНЕР!

Мнениеот BGarmy » 13 авг 2009 00:30

Грозна е. :x
Англичанките и гъркините са най-грозните същества на ГАЛАКТИКАТА,когато бях в гърция всичките бяха в целулит,грозна гледка беше. :cry:
И сега имам слабо сърце. :evil:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 авг 2009 00:33

за гъркините нямам коментар...кат се върнах от гъция ми требваше седмица за да се свестя...подвижни маси...ама искаш да кажеш,че момичето е грозно??????

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 00:42

Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!! :evil: Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!
В Гърция също съм бил и там жените са много грозни, но поне се поддържат! Та ако трябва да избирам м/у средностатистическата испанка и средностатистическата гъркиня.... определено бих избрал византийката!!!

П.П. Прехвалените французойки също не струват!!!

Абе каквото и да си говорим по-красива от българката няма!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 13 авг 2009 00:51

Важното е, че момичето е наш човек :mrgreen:
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 13 авг 2009 01:01

Кой твърди, че мацката с Карлсберга е грозна?Ще има дърпане на уши! :o
Мен лично си ме радва тази много.
Иначе англичанките традиционно са си грозновати, вярно.Гъркините и те глознички горките пък и от както се почна модата с ояждането съвсем се загрозиха. :cry:

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 13 авг 2009 01:11

Lord VOODOO написа:Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!! :evil: Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!
В Гърция също съм бил и там жените са много грозни, но поне се поддържат! Та ако трябва да избирам м/у средностатистическата испанка и средностатистическата гъркиня.... определено бих избрал византийката!!!

Стига си им правил четки на нашенските п*тки! Прекалено много ги превъзнасяме и резултатът е налице - надуха се доволно много и повечето решиха, че могат да ни разиграват, както си поискат :evil: :!:

Жени като жени - с п*тки, ц*ци и г*з са всичките :!:

Жените биват точно и само три вида - простО п*тки, простИ п*тки и простит*тки :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 авг 2009 01:24

МироСлав Велев написа:
Lord VOODOO написа:Момчета и испанките са кошмарни! Такива като Нереида Галярдо или Пенелопе Крус са една на 10000! Испания е била 7 века под арабско робство и много яко им се е отразило. Само в най-северните части на страната положението е малко по-добре. Масово жените в Испания са като амфори, мургави и 50% от тях си имат трета вежда/мустак... Отделно, че са адски нечистоплътни!!! :evil: Като станат сутрин вместо да си измият физиомутрите (да не гововим да си вземат душ!) те се мажат с един тон пудри, фондютени и други подобни натурии, а преди да излязат на улицата се заливат с литри парфюм, за да не се усеща, че за последно са се къпали примерно преди 5 дена!!!

Стига си им правил четки на нашенските п*тки! Прекалено много ги превъзнасяме и резултатът е налице - надуха се доволно много и повечето решиха, че могат да ни разиграват, както си поискат :evil: :!:

Жени като жени - с п*тки, ц*ци и г*з са всичките :!:

Жените биват точно и само три вида - простО п*тки, простИ п*тки и простит*тки :!:

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

futbol

Мнениеот futbol » 13 авг 2009 02:08

ако се е отразило на испанките това, че са били много време под арабско робство, на българките турското робство не им ли се е отразило по същата логика :? според мен испанките не са за извхърляне, има и там грозни както и в България има грозни, а на Нереида Гаярдо не би ли и праснал дупето

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 авг 2009 02:12

BGarmy написа:Грозна е. :x
Англичанките и гъркините са най-грозните същества на ГАЛАКТИКАТА,когато бях в гърция всичките бяха в целулит,грозна гледка беше. :cry:
И сега имам слабо сърце. :evil:

Изрод е направо.Пу пу пу. Толкоз гадна жена не бях виждал.Даже бих си я взел вкъщи и вързал за леглото,да не плаши хората по улиците.
110 години любов!

Върни се в “Ливърпул”