Furious_Monk написа:Чжвек, извинявам се ,че се намесвам толкова грубо в темата.... но всичко може да се повърне... дори човещината и фалшиво налаганата доброта в човек...накрая виждаш звяра който си ... но нека да не отиваме в друга посока...
хахахаха.... доста силно казано... особенно когато не пиша свое мнение , а споделям спомен за това, какво е казал някога си няякой си мой стар приятел..... Не съм казал, че това е мое лично мнение, той бе лекар(лека му пръст) и то доста способен. И мисля, чее споменаваше тази мисъл защото неговата жена се спомина от диабет мисля, че обясняваше колко много влияе на здравето прекалено многото погълната храна, без да се изразходват съответно поетите калории... не знам не помня а и не разбирам.... както и не разбирам за какво се запали и кое толкова те разгорещи в моето изказване? просто исках да съм малко по-добронамерен и едновременно духовит... но ако те дразни си връщам думитеЛ: т.е - пийте и яжте мили хора на воля без да ви е грижа изобщо за здравето Ви.... , а повръщането... е можете да си провръщате каквото искате и колкото искате....
Е - дано сега се успокоиш?!