tmanolov написа:Аз, така, малко странично, но като фен на красивия футбол на Клоп, да ви кажа, че с този стил на Арне, стигате почти нивото на настоящия ви съперник, дето беше "boring, boring Arsenal" едно време. Сегашният ви футбол е доста боринг - може и да е успешен, като успеете да прилъжете неумните тъмнозелени на Челси, но не е грабващ така, както беше при Клоп. Не съм ви фен, всъшност не съм фен на нито един отбор във ВЛ, но стилът на Клоп много ми харесваше и ви стисках палци срещу многократно по-скъпата селекция на Сити. В този ред на мисли, понеже и Артета играе в стил клатене, ако не влезе бърз гол или не се свири поредната измислена дузпа, този мач си отива към 0:0.
П.С Поздравления за темата на автора ѝ
Манолов, подвеждаш се по сухите мрежи. Играем същият стил, но е изчистен от хаос и грешки. Не само заради Слот, а защото отборът е вече сработен. Ако Дом не бе в ужасна форма, щяхме да имаме по два гола всеки мач отгоре. Или пропуска сигурен гол или бърка паса за такъв. Иначе е мега сърцат и се раздава нонстоп. Като се научи да взема правилните решения ще бием с разлика.