Мнениеот KOPScousers » 09 май 2022 16:42
Ще си позволя да отворя една вратичка и да отбележа, че в контекста на коментара ми от темата за мача с Тотнъм, държа да добавя, че след загубата на Ман Юнайтед (които при загуба с 2 гола разлика от Палас ще завършат с отрицателна голова разлика) и победата на Уест Хам над Норич през уикенда, шансовете на "лондончани" за Лига Европа са живи и минават през 2 победи в оставащите им 2 мача, които на практика ще пратят Юнайтед в Лигата на конференциите, без значение от резултата в мача с Палас. Ето, че "чуковете" имат стимул да гонят задължителна победа срещу Сити и предполагам, че ще се хвърлят на живот и смърт. Това е за оптимистите, които още вярват в невъзможното. Аз съм доста умерен в това отношение, за да не бъде разочарованието още по-голямо.
Предполагам, че Стиви и Вила няма да се мъчат много срещу нас утре, а оставащите ни мачове би следвало да ги вземем сравнително без проблеми, но наистина не виждам как Сити ще допусне да изгуби 4 точки от оставащите им 9. Наистина е невъзможно за мен, но пък да видим...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]