[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kadett1 написа:За този мач вече имам неприятното усещане , че ще е първата ни издънка. Все някога ще се случи, а и последните мачове ги вземахме малко с клизма. Дано да не изляза прав и вземем трите точки, защото има пауза , която може да ни се отрази благотворно - ще видим.
Liverpool forever_95 написа:kadett1 написа:За този мач вече имам неприятното усещане , че ще е първата ни издънка. Все някога ще се случи, а и последните мачове ги вземахме малко с клизма. Дано да не изляза прав и вземем трите точки, защото има пауза , която може да ни се отрази благотворно - ще видим.
Споко, Джини е на линия, ще ги омагьоса със запаса си от феноменални технически умения и ще ни спечели мача. Все пак той е в основата на успехите ни! Няма място за притеснение, ако питаш форумните спецове, чиито мнения са еднакви. Как може 10 човека да пишат едно и също, как така мислят еднакво, не знам.
Аз очаквам тежък мач, Лестър са коравички и дано да не ни създадат много неприятности. Моля се единствено Клоп да не пуска пак Фабиньо, Хендерсън и Джини легендарния, че Мадисън и компания ще ги изпотят много.
pzahariev написа:Liverpool forever_95 написа:kadett1 написа:За този мач вече имам неприятното усещане , че ще е първата ни издънка. Все някога ще се случи, а и последните мачове ги вземахме малко с клизма. Дано да не изляза прав и вземем трите точки, защото има пауза , която може да ни се отрази благотворно - ще видим.
Споко, Джини е на линия, ще ги омагьоса със запаса си от феноменални технически умения и ще ни спечели мача. Все пак той е в основата на успехите ни! Няма място за притеснение, ако питаш форумните спецове, чиито мнения са еднакви. Как може 10 човека да пишат едно и също, как така мислят еднакво, не знам.
Аз очаквам тежък мач, Лестър са коравички и дано да не ни създадат много неприятности. Моля се единствено Клоп да не пуска пак Фабиньо, Хендерсън и Джини легендарния, че Мадисън и компания ще ги изпотят много.
Доста некомпетентно мнение. Цял свят оценя играта на Джини и е несменяем титуляр и в национала, а ти раздаваш присъди за некадърност. Фифата ти е дошла в повече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта