[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ChelseaFUN написа:Това мисля, че е свободен форум и всеки може да пише каквото поиска и където да е, стига да е по правилата на форума
Liverpool forever_95 написа:ChelseaFUN написа:Това мисля, че е свободен форум и всеки може да пише каквото поиска и където да е, стига да е по правилата на форума
Интересно ми е как след като за някое дерби се пусне тема във форума на Ливърпул, феновете на конкурентите ни първи идват и си дават прогнозата. Също така започвам да си задавам въпроса дали ви е толкова скучно във вашия форум, щом постоянно киснете тук? И не на последно място, ако можеш да четеш ще разбереш, че това е форумът на Ливърпул - мястото където ние феновете си дискутираме играта и възможностите на нашия отбор и на никой не му е притрябвало вашите обяснения с какво разполага ваиея отбор и видиш ли каква победа щял да изкове...пишете си вие във вашия, както и ние в нашия, толкова ли е сложно.
АААА не, сега е модерно да имаш една дузина мнения, затова драскате навсякъде, че да трупате бройки
ChelseaFUN написа:Liverpool forever_95 написа:ChelseaFUN написа:Това мисля, че е свободен форум и всеки може да пише каквото поиска и където да е, стига да е по правилата на форума
Интересно ми е как след като за някое дерби се пусне тема във форума на Ливърпул, феновете на конкурентите ни първи идват и си дават прогнозата. Също така започвам да си задавам въпроса дали ви е толкова скучно във вашия форум, щом постоянно киснете тук? И не на последно място, ако можеш да четеш ще разбереш, че това е форумът на Ливърпул - мястото където ние феновете си дискутираме играта и възможностите на нашия отбор и на никой не му е притрябвало вашите обяснения с какво разполага ваиея отбор и видиш ли каква победа щял да изкове...пишете си вие във вашия, както и ние в нашия, толкова ли е сложно.
АААА не, сега е модерно да имаш една дузина мнения, затова драскате навсякъде, че да трупате бройки
Приятел, шокираш ме, честно.Със сигурност само киснем тук
Може да е ваш форум, но това не означава, че и други не могат да изкажат мнение. Кой където си иска ще пише и не си ти човека, който ще им забрани. Ако има нарушение на правилата си има модератори, които да ги санкционират...
Liverpool forever_95 написа:ChelseaFUN написа:Liverpool forever_95 написа:ChelseaFUN написа:Това мисля, че е свободен форум и всеки може да пише каквото поиска и където да е, стига да е по правилата на форума
Приятел, шокираш ме, честно.Със сигурност само киснем тук
Може да е ваш форум, но това не означава, че и други не могат да изкажат мнение. Кой където си иска ще пише и не си ти човека, който ще им забрани. Ако има нарушение на правилата си има модератори, които да ги санкционират...
Точно щото е подфорум на Ливърпул и ни е през оная работа за вашите мнения. Запазете си ги и си ги изкажете във вашия подфорум, във вашите темички, където пишат трима души на кръст
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта