[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Поредния мач на сезона за нас! Вземем ли този мач от там нататък ще играем само с отбори, които нямат за какво да се борят освен може би Уулвс. Очаквам с нетърпение и резултата от мача на Сити. За тях следващите 2 мача са ключови и може би ще решат изхода на шампионата.
tcvetcho написа:много труден мач за Ливерпул-Кардив вече имат за какво да се борят и ще направят всичко възможно да победят или поне да не загубят.Ливърпул са изморени от мачовете в ШЛ и ако спечелят ще е с помоща на съдията.
PlamenZ написа:Ако подходим на 100% сериозно към този мач, ще го вземем. Има всички предпоставки - достатъчно време имаме след Порто за възстановяване, имаме и можем да си позволим 3-4 промени в състава с по-свежи играчи.
Излизам извън конкретната тема, но много повече ме притеснява мача с Нюкясъл - на 1 май сме гости на Барса, на 5 май гости на Нюкясъл и на 7 май домакини на Барса. Не знам...няма как да го вземем този мач ходом и с Б отбора...На Рафа сега му плащат в Нюкясъл и няма как да ни легне, просто защото ни се иска така...
Ponko написа:Тази събота Нюкясъл има много важен мач със Саутхемптън. След това гостуват на Брайтън. Ако си свършат добре работата в тези два мача ще се спасят и смятам, че ще са доста по-спокойни в мача с нас, но да видим!
fkbl1 написа:tcvetcho написа:много труден мач за Ливерпул-Кардив вече имат за какво да се борят и ще направят всичко възможно да победят или поне да не загубят.Ливърпул са изморени от мачовете в ШЛ и ако спечелят ще е с помоща на съдията.
Викаш лидерът във ВЛ може да бие 18тия само с помощта на съдията?PlamenZ написа:Ако подходим на 100% сериозно към този мач, ще го вземем. Има всички предпоставки - достатъчно време имаме след Порто за възстановяване, имаме и можем да си позволим 3-4 промени в състава с по-свежи играчи.
Излизам извън конкретната тема, но много повече ме притеснява мача с Нюкясъл - на 1 май сме гости на Барса, на 5 май гости на Нюкясъл и на 7 май домакини на Барса. Не знам...няма как да го вземем този мач ходом и с Б отбора...На Рафа сега му плащат в Нюкясъл и няма как да ни легне, просто защото ни се иска така...
Мачът с Нюкасъл е преместен на 4ти на обяд. А и се надяваме Рафа да не ги нареди с 11 на гол линията
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта