[center]Настояща форма във всички турнири:[/center]
[center]

[center]Предишни срещи между двата отобра в ШЛ:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JorkoByrborko69 написа:Ако немския "експерт" реши да експериментира пак, и пусне сред титулярите пак Данчо Стреса и нататуирания хърватски ром Дянко Дървото - ще береме срам та гледайте да видите...това не са дърветата от Хъдрсфийлд а Звездашите. Дори да не паднем, играта ни ще е повече от плачевна. Клоп според мен е изпаднал в някаква "дупка" и изобщо не е наясно какво иска от играчите или пък как да промени и оживи играта ни. Гледам го как тъпче с някаква тъжносмотана физиономия по тъчлинията, и не си дава сметка, че късмета няма да е вечно с него...
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
JorkoByrborko69 написа: ...byrbor-byrbor-byrbor...
hydetoshi написа:В Ливърпул да внимават,че туку виж се оказало,че шефовете на Звезда са заложили една торба с пари на загуба с 5-6 гола разлика.Успех на Ливърпул!
Real написа:JorkoByrborko69 написа: ...byrbor-byrbor-byrbor...
И Данчо, и Дянко правят доста стабилни мачове напоследък. А точно за Ловрен "звездашите" ще са огромен стимул, та не ме притеснява изобщо кого ще пусне Клоп. За "тъжно-смотаната" физиономия си прав, веднага трябва да го напушат или да го сменят с Димитър Рачков. Трябва ни усмихнат човек край тъча, иначе ще ни разпукат сърбите...
Liverpool_EC написа:Real написа:JorkoByrborko69 написа: ...byrbor-byrbor-byrbor...
И Данчо, и Дянко правят доста стабилни мачове напоследък. А точно за Ловрен "звездашите" ще са огромен стимул, та не ме притеснява изобщо кого ще пусне Клоп. За "тъжно-смотаната" физиономия си прав, веднага трябва да го напушат или да го сменят с Димитър Рачков. Трябва ни усмихнат човек край тъча, иначе ще ни разпукат сърбите...
Не съм и предполагал, но и това доживях - реалиста да бъде надминат и направо да ми липсва. Този явно ще е негов ъпгрейд за сезон 18/19. Нали за всеки нов сезон пускат подобрени версии![]()
![]()
![]()
Дърдорко, мача е 1:3 защото никой не иска Клоп да е усмихнат. Искаме ти да се усмихнеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта