[center]Настояща форма във всички турнири:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
dreben23 написа:Рома може да ви убие. Тва е най-силният отбор в Европа.Ако ни преодолеете, ще дишате по-спокойно. Още някъде до 20 минута ше имате чк и всичко ще свърши до почивката. Тоя отбор ми се струва ненормален!
![]()
И както си мислят в Ливърпул, че ще се разкриват на лошите, голям бой може да нанесат вълци. Съжалявам, но годината на вълка и ще трябва да получат много честитки! Ако ви е тегаво все Реал да прави рекордине, дайте го на диви вълци, те са смешни и те кат Барсата ми!![]()
Ще пусне Ел Шараави и ше покаже кой е фараона. Ел Шаарави е по-добър от Салах футболист според мен. Много е критикуван тва онова и в Милан докато беше от децата, но то се знае, че е по-добър. Ще го взема и ше му дам лентата, че може и хеттрик да лепи.![]()
[offtopic]Салах само търчи и не може даже да избяга от засадите, а ей соя другия фараон е много опасен. Нека понадуем и балона на Рома, обаче е от тия с газ дето летят нагоре с горещ въздух. Побират по пет човека, колкото и головете ще бъдат във вратана на Кариус. Гледал съм я 30 години, ама толков мощен отбор не сме имали, тва не значи, че не можем да останем на сухо като ЦСКА-то тоя сезон. Сигурно в Ливърпул гледат по цял ден Белият вълк до мача и си мислят, че ще е толкова гламав. И са се успокоили. Те и Юве се успохоиха след снощният фарс, че ше стават шампиончета, обаче Верона няма да могат да бият, те с изпадащите врют се издъниха, я съм го измислил още отсега кво ще им стане празникот.![]()
![]()
[/offtopic]
dreben23 написа:...бла-блъ-бле-бли-бла...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта