[center]

[center]

[center]ДАТА: 28.02.2016
ЧАС: 18:30
СТАДИОН: WEMBLEY[/center]
[center]Пряко по Diema Sport 2 HD[/center]
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
suareshampion написа:Клоп трябва да спечели този финал,има опит с финали . Психологическото предимство е за нас ,заради последния мач между двата отбора . Иначе Сити май са в по добра форма от тогава . Трудно ще е ,но с Дани Стъридж в състава съм оптимист за всеки мач .
Доколкото разбрах Алън е тренирал с останалите ,което ми дава надежди ,че Клоп ще му дойде акъла най накрая и ще залага на уелсеца като титуляр на мястото на Данчо Фифата .Джо е по интересния играч ,по смелия ..търси винаги паса напред и от него може да се очаква някоя изненада .
Останалите горе долу са ясни ,незнам Ловрен как е и дали Лукас пак ще играе централен . Искам повече от Фирмино .Идва ми някак си инертен . Иначе се движи много ,но му липсва остротата .Искам да е по бърз и остър и да оправи завършващия удар .
Милнър задължително трябва да е титуляр . Много борбен ,печели доста единоборства и участва активно в атаката ,трябва да подобри малко точноста на центрирането .Дузпаджия е ,което е голям плюс .Морено и Джан не могат да я подават ,иначе имат огромно желание за игра ,но само с желание не става .
Коутиньо е човека пас ,но няма кой да тръгне зад гърба на защитниците и да я поиска .Бързия и остър Стърлинг правеше това упражнение много добре ,но вече го няма .Суарес също .Алекс Тейшейра беше подобен бързак ,но на Клоп му се досвидяха мангизите .Шарана да внимава .Прогноза 2-1 за нас .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта