[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CWL5AWQXAAA0DpJ.png[/wrapimg]
Стадион: "WWK Арена", 30,660 капацитет
[wrapimg=]http://www.stadtzeitung.de/resources/mediadb/2015/11/27/4912_web.jpg[/wrapimg]
Пряко по:
[wrapimg=]http://spark-bg.com/upload/bnt1.png[/wrapimg]
Прогноза: 0-3 и спокоен реванш след седмица на Анфийлд. YNWA![/center]
ЛЕ | Аугсбург - Ливърпул, 18.02.2016, 22:05 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
ЛЕ | Аугсбург - Ливърпул, 18.02.2016, 22:05 ч.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Re: ЛЕ | Аугсбург - Ливърпул, 18.02.2016, 22:05 ч.
под 2,5 гола
-
След провала на Клоп за първенство ,този турнир вече ми е приоритет . Искам финал ,въпреки не толкова добрата игра и някои слаби постове ,като шарана . Със завръщането на уникалния Дани Стъридж ми се завърнаха надеждите за успех . С него може да спечелим всеки мач ! Прави ми впечатление ,че Коутиньо видимо се променя ,след като Стъридж е на терена .Става по спокоен ,забавлява се на терена и раздава уникални извеждащи пасове . Милнър също показа много добра игра през последния мач ,явно и той навлиза във форма .
Аугсбург са в зоната на изпадащите и за това ще е срамно ако не ги отстраним . Прогноза 1-3 ..с главно участие на триото в предни позиции .
Аугсбург са в зоната на изпадащите и за това ще е срамно ако не ги отстраним . Прогноза 1-3 ..с главно участие на триото в предни позиции .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:След провала на Клоп за първенство ,този турнир вече ми е приоритет . Искам финал ,въпреки не толкова добрата игра и някои слаби постове ,като шарана . Със завръщането на уникалния Дани Стъридж ми се завърнаха надеждите за успех . С него може да спечелим всеки мач ! Прави ми впечатление ,че Коутиньо видимо се променя ,след като Стъридж е на терена .Става по спокоен ,забавлява се на терена и раздава уникални извеждащи пасове . Милнър също показа много добра игра през последния мач ,явно и той навлиза във форма .
Не вярвам Стъридж да играе в този мач. Няма смисъл да се рискува. Трябва да победим и без него.
Аз не искам финал искам купата и ако вземем и купата другата седмица, сезона ще е страхотен. С тези играчи и този "вратар" /кавичките не са случайни/ толкова. Още един зачитник и един в средата и отбора е почти готов.
По мое мнение ако всички са здрави Милнър няма място в отбора
Спокойно може да играе 50-60 минути, да шибне някой друг гол и поне да сме спокони за реванша.
wolf написа:Спокойно може да играе 50-60 минути, да шибне някой друг гол и поне да сме спокони за реванша.
Аз лично не бих рискувал. Пускай Бентеке нека се напъва, Ориги и той е готов. Стъридж трябва да играе на 28-ми срещу Сити, това е най-важното. Ако го пусне да е 20-30 минути да не губи игрови ритъм. Може и 1 полувреме но не и цял мач.
Според мен тук трябва да излезем с най-доброто . Тримата убийци отпред задължителни титуляри и да решават мача рано рано . Тук ако си осигурим едно 0;3 / 1;4 или подобен аванс реванша ще можем да го изиграем с част от юношите и на по ниски обороти за да бъдат запазени футболистите за финала 3 дена по късно . Нямаме мач в събота или неделя тази седмица така че сега ни е шанса да ги погубим тия немци .
За мен лично всички усилия трябва да се насочат към спечелване на ЛЕ, всички други мачове в Англия са безсмислени. Едно спечелване на ЛЕ ще ни даде право да играем в ШЛ, а там нещата са доста по различни.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
KOPScousers написа:[center]Прогноза: 0-3 и спокоен реванш след седмица на Анфийлд. YNWA![/center]
Спокоен реванш би бил доста от полза, предвид задаващия се финал. Ще имаме ден по-малко почивка от Сити, но пък няма да гостуваме в Киев. Дано следващите два мача никой не се контузва...
Последна промяна от an4o_321 на 18 фев 2016 00:31, променено общо 1 път.
Този сезон всичко, свързано с Ливърпул като прогнози за мачове е свързано с гледане на кръгла топка със светло - сива светлина в нея.
Не мога дори да говоря за приоритети. Като цяло, трябва да се спечели КК за самочувствие и за квота в Европа, другото е мираж.
В ЛЕ нямам абсолютно никаква идея до къде ще стигнем, предполагам че ще отстраним Аугсбург, но от там нататък зависи много от жребея и
мотивацията на отбора.
Правя нестандартна прогноза за мача - 0:4 за Ливърпул
Не мога дори да говоря за приоритети. Като цяло, трябва да се спечели КК за самочувствие и за квота в Европа, другото е мираж.
В ЛЕ нямам абсолютно никаква идея до къде ще стигнем, предполагам че ще отстраним Аугсбург, но от там нататък зависи много от жребея и
мотивацията на отбора.
Правя нестандартна прогноза за мача - 0:4 за Ливърпул

You'll never walk alone!!