[center]Предишен мач между двата отбора :[/center]
[center]

[center]Предишни мачове в първенството:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Отново най вероятно ще имаме затворен отбор и отново най вероятно ще има мъки . Говорихме за ранен гол ,но видяхме че дори и да вкараме ранен гол ,мъките си остават . Допуска се веднага след това гол и се обезмисля ранния гол . От три години насам Ливърпул има проблеми със статичните положения ,най вече благодарение на некадърния шаран . И този шаран продължава да се налага и не само това а и му се готви нов 4 годишен договор ?! Смях. Шкъртел също е в това число .Аз винаги съм казвал,докато не се изхвърлят лабилните и неорентирани играчи ,нищо добро не чака тоя клуб и така и става .
Докога ще треперим срещу малките отбори ? И то не само на вън а и у дома ? Кога ще се вкарат два три гола и ще се изиграе мача спокойно ? И после някои се сърдят ,като казвам ,че вече не сме гранд ? Защо ? Грандовете печелят титли и купи и мачкат малките отбори . Ние нямаме титла от 25 години във ВЛ бе алоуууу фенчетата !!!!???? И играем с малките отбори като равен с равен и сме до тях в таблицата . Е какъв гранд сме тогава ? Заспал , умрял ,нали така ?
Със Суарес и Стъридж ,проблема срещу малките отбори беше сведен до минимум ,но сега и двамата ги няма а заместниците им са под всякаква критика вече втора година .
Аз точно за това не спирам да се ядосвам заради продажбата на Луис и честите контузии на Стъридж ,защото точно те двамата плюс Стърлинг и Коуитньо щяха да ни върнат името на гранд . Още недоумявам ,как е възможно да се допусне развалянето на това шампионско каре ,след толкова много време чакане и страдания ,да направим силен отбор и да се върнем сред най големите ??? Как е възможно ?? Тъкмо , нааааааай накрая се намери формулата и класните играчи и вместо да се задържат и да се носят на ръце .....те половината се продадоха ?! Ебати пародията. Нищо не става от тоя клуб .Няма кой да спаси тоя клуб .
Единственото спасение го виждах в най добрия треньор за мен от няколко години насам -Гуардиола ,но за съжаление той не е тук и за още по голямо съжаление ,най вероятно ще отиде в най омразния ми отбор -този с подарените титли .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта