Мнениеот suareshampion » 02 дек 2015 12:08
Купите не са ми толкова важни ,но винаги искам Ливърпул да побеждава . Дано наистина пази Богдан ,защото иначе ще се обезвери това момче . Последния мач показа добро ниво а след това не му се даде шанс .Явно това ще са ни вратарите ,както каза вчера и Клоп ,за мое съжаление . Все си мисля ,че ако тръгне да се налага Богдан ,той ще израстне още и ще е по добрия избор от двамата .
Нямам търпение и да вида най накрая Стъридж като титуляр . Тая голова машина има нужда от минути на терена .И ми е интересно как ще се сработи с Фирмино или евентуално и с Бентеке ,с Коутиньо вече си знаят номерата.
Ливърпул най накрая ще е в пълен състав ,що се отнася до офанзивната част от отбора !! Ако не днес ,то с Нюкасъл очаквам вече да вида истинския Ливърпул в нападение ! И само без моля Лалани малани и Емрета . Мисля ,че Тейешера заслужава да играе тоя мач на мястото на Коутиньо ,който най вероятно ще бъде запазен за Нюкасъл .
Саутхямтън ще скочат здраво ,но Клоп има да им връща заради домакинската издънка. И само без контузии ,че вече ми писна.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.