Днес си направих една груба сметка с какви пари горе долу за трасфери бихме разполагали лятото. Според вас на кои позиции имаме на голяма нужда. За мен лятото задължително трябва 1 резервен вратар, 1 десен защитник, 1 халф, 1 нападател
Напускащи/продажба(това за мен са сигурните напускащи и вероятнити суми които бихме взели за тях)
Jones - 1 000 000 £
Johnson - 0 £
Kolo - 0 £
Gerrard - 0 £
Lambert- 3 000 000 £
Borini - 7 000 000 £
Balotelli - 10 000 000 £
Alberto - 4 500 000 £
Aspas - 5 500 000 £
Wisdom - 1 500 000 £
Coates - 2 500 000 £
Enrique - 3 000 000 £
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
От какво се нуждае Ливърпул лятото ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Re: От какво се нуждае Ливърпул лятото ?
При това класни.Няма я класата в Ливърпул.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- slash1912
- Контакти:
Нуждаем се от нов мениджър!Иначе трансферите ще са от рода на Борини,Лалана,Ловрен,Алън и т.н баберици 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Имате добър отбор, но нямате треньор. Намирате един свестен мениджър, взимате 2-3 класни играчи и се борите за титлата през следващия сезон. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Според мен доста си завишил цената на някои футболисти.
Борини, Балотели, Алберто, Аспас и Енрике не вярвам да им вземем тия пари.
Енрике е контузен цял сезон, тоя тъпан освен да си пуска селфита от Дубай с женичката за друго не става, не знам кой ще даде 3 милиона за него.
Аспас 5 милиона и половина е лудост според мен, даже няма да се учудя догодина да седи на пейката в Ливърпул по подобие на Борини, поради липса на купувач.
Борини 5-6 милиона евро е максимума според мен, а Балотели вероятно ще остане и през следващия сезон.
Лятото ще имаме някъде около 40-50 милиона за трансфери, ще вземем някое халфче от УБА, Уест Хям или Суонзи за заместник на Джерард и някоя млада британска надежда за 20 милиона и сме готови.
Борини, Балотели, Алберто, Аспас и Енрике не вярвам да им вземем тия пари.
Енрике е контузен цял сезон, тоя тъпан освен да си пуска селфита от Дубай с женичката за друго не става, не знам кой ще даде 3 милиона за него.
Аспас 5 милиона и половина е лудост според мен, даже няма да се учудя догодина да седи на пейката в Ливърпул по подобие на Борини, поради липса на купувач.
Борини 5-6 милиона евро е максимума според мен, а Балотели вероятно ще остане и през следващия сезон.
Лятото ще имаме някъде около 40-50 милиона за трансфери, ще вземем някое халфче от УБА, Уест Хям или Суонзи за заместник на Джерард и някоя млада британска надежда за 20 милиона и сме готови.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
slash1912 написа:Нуждаем се от нов мениджър!Иначе трансферите ще са от рода на Борини,Лалана,Ловрен,Алън и т.н баберици
Ахааам ,а новия треньор викаш ,ще привлече само Месита и Роналдовци с тая трансферна политика на янките ?

С риск да ви разочаровам ,янките казаха ,че Роджърс остава !

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
2-3 наистина класни футболисти (не Лалана и Балотели), някое гадно копеле с име за треньор (не средняци от Суонзи или Уигън), което да респектира играчите и проявяване на повече твърдост при задържане не играчите, не да се продават в първия възможен момент.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Освен нов кадърен треньор, който може да печели и без Суарес, още класни футболисти на мястото на Ловрен, Манкийо, Лукас, Лалана и Маркович. На всяка цена трябва да запазим Стъридж, Стърлинг и Хендо, както и може би да вземем едно резервно вратарче на Миньоле. Морено трябва да остане също.
- Karsa Orlong
- Контакти:
От собственици с чалми се нуждае.