Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|2-0 FT

Мнениеот 9lives » 11 апр 2015 18:32

[center]Изображение[/center]

[center]Предишен мач между двата отбора :[/center]

[center]Предишни мачове в първенството:[/center]

[center]Пряко по:[/center]

Последна промяна от 9lives на 15 май 2015 14:56, променено общо 1 път.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|

Мнениеот Red thunderstorm » 11 апр 2015 18:55

Прогноза: 2:1

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 апр 2015 18:59

Нямаме право на никакъв друг резултат, различен от победа, която ще ни върне на 5-тото място и същевременно ще ни доближи до 4-тото предвид манчестърското дерби в този кръг.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 11 апр 2015 19:12

2;0
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 11 апр 2015 19:28

Иска ми се да изиграем един спокоен мач и да вземем победата с минимални усилилия. Притеснява ме отново дефанзивната част от отбора. Даже си мисля, че има голяма вероятност да започнем с двама централни - Туре и Ловрен. Джан се завръща след наказанието, но не съм сигурен, че трябва да е титуляр. Последно време не играе на ниво, а и тоя червен картон... Харесвам го много като играч и лидер, но смятам, че има нужда от малко почивка. Прогноза 3-1.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 апр 2015 19:49

Каквито и проблеми да имаме около състава,този мач трябва да си го вземем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 апр 2015 20:10

Голямата въпросителна за този мач е дали колегата Брендън Роджърс,ще излезе с познатата схема ,с трима централни защитници или с 4-3-3 ,както беше в последния мач срещу Блякбърн ?
Малкия тигър Ибе се завръща ,което е супер новина ,но най вероятно няма да е титуляр още в тоя мач .Джан също се завръща.
Сако,Лалана и Балотели няма да са готови за тоя мач а Джерард и Шкъртел са наказани и също са аут. Доста отсъстващи има,но Брендън ще вземе мача .
Срещу Блякбърн ,играчите видимо се отърсиха от психологическите си проблеми от последните две загуби ,играха освободено и контролираха топката в почти целия мач.
Очаквам и срещу Нюкасъл да сме пълни господари на терена и да си вземем победата . Искам повече от офанзивните играчи.Сякаш са забравили да създават чисти положения и да вкарват голове ? Стъридж,Стърлинг и Коутиньо трябва вече да напомнят за прекрасното си взаимодействие помежду си от предния сезон .
Нюкасъл ни биха в първия мач и сега трябва да им го върнем .Искам пълна концентрация и победа ,за да могат да влязат с едно приповдигнато настроение в полуфинала за ФА.Основните играчи да се пазят и от контузии и картони,защото искам да завършим сезона без загуба до края .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 11 апр 2015 22:05

suareshampion написа:Голямата въпросителна за този мач е дали колегата Брендън Роджърс,ще излезе с познатата схема ,с трима централни защитници или с 4-3-3 ,както беше в последния мач срещу Блякбърн ?
Малкия тигър Ибе се завръща ,което е супер новина ,но най вероятно няма да е титуляр още в тоя мач .Джан също се завръща.
Сако,Лалана и Балотели няма да са готови за тоя мач а Джерард и Шкъртел са наказани и също са аут. Доста отсъстващи има,но Брендън ще вземе мача .
Срещу Блякбърн ,играчите видимо се отърсиха от психологическите си проблеми от последните две загуби ,играха освободено и контролираха топката в почти целия мач.
Очаквам и срещу Нюкасъл да сме пълни господари на терена и да си вземем победата . Искам повече от офанзивните играчи.Сякаш са забравили да създават чисти положения и да вкарват голове ? Стъридж,Стърлинг и Коутиньо трябва вече да напомнят за прекрасното си взаимодействие помежду си от предния сезон .
Нюкасъл ни биха в първия мач и сега трябва да им го върнем .Искам пълна концентрация и победа ,за да могат да влязат с едно приповдигнато настроение в полуфинала за ФА.Основните играчи да се пазят и от контузии и картони,защото искам да завършим сезона без загуба до края .

Айб ако е здрав трябва да е титуляр. Предполагам, че ще излезем с трима ЦЗ и ще ползваме крилата по-ефективно с повече подсигуряване. С Блекбърн играхме с двама ЦЗ, защото БР очакваше по-прибран противник и искаше да използва още един човек в по-предни позиции. Този ход ми хареса, защото показва, че треньорът ни се опитва да нагажда отбора спрямо противника и демонстрира готовност да бъде вариативен.
Този мач няма да ни е лесен, но се надявам да го вземем и да се доближим максимално до Сити. В момента те са доста уязвими и изглеждат като по-добрият вариант за отбор, с който да се борим за четвъртото място, въпреки че имат наглед по-лесна програма от Юнайтед.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”