Speranza написа:Така, да започнем от началото. Този мач ще бъде спечелен от Ливърпул. Това е първото. Не знам защо, точно в тази тема ми дойде на ум да се подсетя за 2ма футбалера..... Бас Дост беше гол-майстор на Холандия предния сезон , играч на Хееренвен, в последствие се оказа в Бундеслигата, тъй като има традиции в отношенията Холандия-Германия ... добре.. Вторият индивид който ме сеща е Пацини. Той загуби титулярното си място в Интер предния сезон и в крайна сметка се озова в Милан .... струва ми се ,че поне един от тези да бяхме привлекли, ситуацията в предни позиции щеше да е по-добра !
ПС: Не задължавам никои с мнението! Според мен , изброените по горе индивиди биха спомогнали за развитието ни в атака!
Според мен пък нито Пацини,нито Бас Дост биха се вписали в Ливърпул,Пацини щеше да е разочерование а пък на Бас Дост щеше да му трябва време каквото трябва и на Борини,но със сигурност трябваше да се вземе минимум един нападател и то типичен централен нападател.Адебайор беше прекрасен вариант за Ливърпул защо не и Демба Ба?Собствениците се опариха жестоко и сега нямат желание да привличат футболисти над 5-6 млн обзалагам се,че политиката за в бъдеще ще е такава и ако от школата ни не дойде някое талантливо момче тежко ни горко.Надявам се на Роджърс да му дойде акъла и да смени позициите на Суарез и Борини защото е в тотална грешка иначе доколкото мача надявам се на победа,но вообще няма да ни е лесно.