Ливърпул се включва в борбата за подписа на Бербатов

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Ливърпул се включва в борбата за подписа на Бербатов

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 13:36

Отборът на Ливърпул ще се опита да привлече българския нападател от Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, пишат английските медии.

Според информацията, мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш ще се опита да подсили нападението на отбора през летния трансферен прозорец и Бербатов е една от опциите пред него.

Интернет изданията смятат, че Ливърпул ще може да се сдобие с подписа на Бербатов срещу сумата от 5 милиона паунда.

Българският голмайстор почти сигурно ще напусне “червените дяволи” през лятото, като редица клубове следят отблизо ситуацията.

Най-заинтересовани към момента от привличането на Димитър Бербатов изглежда са отборите на Лацио и Галатасарай.

[offtopic]ГОНГ[/offtopic]

Мислите ли, че това е реално...само преди дни мениджърът на Митко Емил Данчев каза, че Бербатов ще напусне Юнайтед през лятото и ще премине в отбор, който не е от Англия...струва ми се поредната спекулация.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

nev3rm1nd
Контакти:

Re: Ливърпул се включва в борбата за подписа на Бербатов

Мнениеот nev3rm1nd » 13 май 2012 13:40

Лично аз бих бил много щастлив ако той играе, има класа и мисля че ще пасне на играта, но друг е въпроса че САФ ще го даде за без пари на друг отбор от колкото на нас, пък и това най-вероятно е само спекулация и не вярвам да стане транфера.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 май 2012 13:48

Колкото и да ми се иска това да стане факт, мисля че по-скоро е поредната спекулация(слух) :) Но да видим....предстои едно дълго лято...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Red Blood of LFC
Контакти:

Мнениеот Red Blood of LFC » 13 май 2012 14:01

Да, лятото е дълго, има много варианти, които Далглиш да избира, а и много отбори, които искат Бербата, така че не знам как ще стане. Освен това, той е играч на Юнайтед, така че едва ли ще го вземем, освен това това може да един слух!
You'll Never Walk Alone!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 14:03

Red Blood of LFC написа:Да, лятото е дълго, има много варианти, които Далглиш да избира, а и много отбори, които искат Бербата, така че не знам как ще стане. Освен това, той е играч на Юнайтед, така че едва ли ще го вземем, освен това това може да един слух!

Ако това е истина и Ливърпул го желае и Митко иска да играе на "Анфийлд", повярвай ми, че другите отбори нямат шанс.

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 май 2012 14:11

Ако е мъжкар ще отиде в Ливърпул или в Ман. Сити. Това са двата отбора подходящи да докаже на съра колко е бил "прав" последната една календарна година. Дано да стане.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 14:22

onceMORT написа:Ако е мъжкар ще отиде в Ливърпул или в Ман. Сити. Това са двата отбора подходящи да докаже на съра колко е бил "прав" последната една календарна година. Дано да стане.

На тези години абсурд Сити да го вземат...

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 май 2012 14:24

onceMORT написа:Ако е мъжкар ще отиде в Ливърпул или в Ман. Сити. Това са двата отбора подходящи да докаже на съра колко е бил "прав" последната една календарна година. Дано да стане.

Ако ще се доказва пред Сър-а не е ли по-добре да отиде в отбор, който ще може да съперничи на Ман Юн. Сити е окей, но Ливърпул...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 май 2012 14:29

Бербатов трябваше да отиде в Ливърпул в годината когато отиде в Юнайтед....отделен е въпроса, че това Бенитез нямаше интерес към него, а към Роби Кийн (или по-точно един друг човек му натресе Кийн), който после скоропостижно разкара....докато отбор на Ливърпул с Бербатов, Торес и Кайт, всичките в разцвета на силите си, подкрепяни от най-добрата полузащитна тройка в света по онова време - Джерард, Алонсо, Масчерано...кой знае какво можеше да се случи...но за съжаление нещата се развиха по съвсем различен начин :) Но аз бих приветствал Бербатов в Ливърпул по което и да е време :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 май 2012 14:35

Ако ще търка пейката както в Юнайтед по-добре да отиде някъде другаде! Просто ми е кофти за Митко, че се отнасят така с него.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”