Евертън елиминира Ливърпул и продължава напред в Ф.А. къп
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Евертън елиминира Ливърпул и продължава напред в Ф.А. къп
Еми честито на Евертън.Сичко започна от смяната на Джерард.Той определено е много важна фигура за отбора и се видя,че ни е трудно без него,не е същото когато го няма... много добре ис проличя.Също и повлия и чевения картон на Лейва.Тоя бразилец много ме дразни,много ме изнервя.Направи нарушение в наказателното поле на Уигън и от там,те изравниха.Сега пък ни остави с човек по-малко.Загубата боли особено,когато е от градския съперник,но аз имам други възгледи.Те ни остстраниха от турнир,който не ни е прериоритет,така че не е голяма загуба поне за мене.Ае честито на Евертън още веднъж 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- Синя окупация
Re: Евертън елиминира Ливърпул и продължава напред в Ф.А. къп
fearbless написа:Загубата боли особено,когато е от градския съперник,но аз имам други възгледи.Те ни остстраниха от турнир,който не ни е прериоритет,така че не е голяма загуба поне за мене.Ае честито на Евертън още веднъж
Вашият приоритет е да завършите на 2-ро място! Просто сте много слаби и виждам Манчестър шампион отново през тази година!

Знаеш по какъв начин бихте Челси нали?!

Последна промяна от Синя окупация на 05 фев 2009 01:36, променено общо 2 пъти.
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Не, писна ми от Манчестъри, Ливърпули, Арсенали, киборзи, зомбита, торни бръмбари и т.н. Вила набира сили и ще видите следващия сезон колко интересно ще е....
Mnogo kritichni izkazvania spriamo Livera i Rafa. Dori mnogo grubi. Tepurva zapochva pohoda ni. Dobur otbor biaha Everton. Oshte ot suzdavaneto si sa dokazani mrusni kopeleta. Livera zapochvat s bialo-sini ekipi. Pazarluka e za da vzemat terena, segashnia Anfield da im dadat tzvetovete. Zatova i si zapazvame terena i chaplata. The Kop e pristanishteto ot koeto trugva flotiliata prez voinite. Karamelite igraiat prez tova vreme karti i igraiat na zarove. Haide, mina mi. Pri vsiaka pobeda na FC Liverpool mi zvuniat ot tzial sviat. The red wave. Kogato CSKA pobedi FCL biah na 5 red v sektor 2 /B/ - nashiat, levskarski. Vuv 2-rata minuta Kenny Dalglish vkara chist gol. Topkatata mina golliniata s 2 pedi. Sudiata kaza da se igrae. Nakraia chorbata pobedi sled produlzhenia. Livera ne podade kontestatzia. Trenior im beshe edin velikan: Bob Peysley. Dobre che sa te za da ima neshto razlichno ot zhabaro-ispanskia foot. Nashata igra e osnovana v grad Rugby, no se razdelia na 2 sporta. Veche idvat nashite rodnini, Scotland - zhilkata na Khan Tervel, edin ribar ot Dundee slaga ribarskata si mrezha, za da ne se karat dali ima goal. We will never walk alone, Tony
мерси за историческите факти ,но...."тепърва започва походът ни..."???????????? аз чакам вече 20 години ,бе пич. куцо и сакато станаха шампиони през това време... писна ми от недоразумения като френския тъпанар ,а сега и този експериментатор...искам най-после да избистри един основен състав и да мачкаме. както е било преди много,много (за съжаление) години. ние сме най-великите и тая среднящина не може да продължава повече!
-
- Контакти:
евертън е големият стар отбор.ливърпул дължи последващото си съществуване на факта, че евертън напуска мястото, територията, рекичката, където по-късно възниква ливърпул.всичко се повтаря.през 1991 4:4 на анфийлд и 1:0 за евертън на гудисонпрак, пак за купата на англия.великият стар отбор, който заедно с блекбърн и още няколко тима създава английската висша лига някъде през годините когото все още сме били под турско робство.аз съм щастлив!футболът не е от вчера! 

ето че това беше пореден слаб мач на Ливърпул, брак в действията, безсмислени отихравания и глупави грешки!
за разлика от мача с Челси сега решителен червен картон беше даден в полза на съперника и той също се възползва в края на мача!
Ливърпул остава в битката за титлата, но с такава игра и такива скандали просто не я заслужава!
Даже започвам да се чудя дали те ще са се задържали още втори когато дойде мача с МанЮн през средата на март!
за разлика от мача с Челси сега решителен червен картон беше даден в полза на съперника и той също се възползва в края на мача!
Ливърпул остава в битката за титлата, но с такава игра и такива скандали просто не я заслужава!
Даже започвам да се чудя дали те ще са се задържали още втори когато дойде мача с МанЮн през средата на март!

Аз съм фен на Евертън и умрях от кеф снощи въпреки, че мача си беше слаб и от двата отбора. Проблемът на Ливърпул безспортно и за мен е Рафата. Не че е слаб треньор, но в англия не е като Испания. Той се стреми да разчита предимно на 2ма-3ма футболисти да бележат голове и ако не са Торес и Джерард в игра, става много тежко. Вижте примерно Сър алекс в Юнайтед. Той на разчита само Барби да вкарва или само Рууни или само Роналдо, Във последните 10 мача имат 10 различни голмайстора докато при никой друт отбор в Англия това не е така. А и в крайна сметка не можеш да имаш претенции да си най-големия отбор и при 0-0 в градско дерби да играеш с 10 отзад само и само да се добереш до дузпи! Махайте Рафата, че тежко ви!
Много се изкефих в момента когато деветнадесет годишния вкара гол почти копие на този на Йовов!
Честито на Евертън!

Честито на Евертън!

Arsenal i Aston Villa imat mnogo po-golemi 6ansove za titlata ot Looserpool
ne se li vijdate 4e bez Gerrard ne znaete kak edna ataka da napravite
a pyk sega kato prodadohte Kean niamate i napadateli......... na zle sa ne6tata !!!!! ina4e predi dva veka ste bili super