Защитникът на Ливърпул Глен Джонсън обвини Патрис Евра от Ман Юнайтед, че си е изфабрикувал целия инцидент с ръкостискането с Луис Суарес на „Олд Трафърд“, след расисткия скандал помежду им.
Джонсън освен това обвини екс-бранителя на Юнайтед Пол МакГрат в расизъм, след като МакГрат разкритикува Джонсън, че е носил тениска в подкрепа на Суарес.
„Евра постъпи хитро на „Олд Трафърд“. Луис не стисна ръката му, защото тя бе долу. Какво трябваше да направи Луис? Ще стиснете ли нечия ръка, която не е протегната към вас? Естествено, че не,“ обясни позицията си Джонсън.
„Но тъй като Луис не го стори, Евра така го изигра после, че всеки да си каже - „Вижте, аз исках да има ръкостискане, а той не“... Евра сигурно е мислил цялата нощ преди това как точно да го направи. Беше смехотворно,“ добави защитникът пред Daily Mail.
Пол МакГрат пък използва социалната мрежа Twitter, за да критикува Джонсън, който носеше тениска в подкрепа на Суарес. Джонсън не му остана длъжен, и обвини някогашния играч в расизъм.
„Онова с МакГрат... всъщност то бе расизъм. Изобщо да каже тези неща е расистко. Той се обърна към мен, защото аз бях единственият тъмнокож, който носеше тениската. Той се прицели в мен, заради цвета на кожата ми,“ каза Джонсън. „Това бе идея на клуба, но всички ние я подкрепихме. Не сме си мислели, че може да предизвика подобна реакция...“
Малко закъснял коментар според мен, но миисля, че от една страна Глен има право, но от друга Суарез трабваше да подаде ръка на Евра и така Евра щеше да изглежда виновния... Ама айде минало заминало...
Евра изфабрикувал расисткия скандал, твърди Глен Джонсън
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Евра изфабрикувал расисткия скандал, твърди Глен Джонсън
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: Евра изфабрикувал расисткия скандал, твърди Глен Джонсън
Дано на англичаните да им го н.....т на европеиското.
Евра все едно е бял... ФИФА се доказаха.
YA GUNNERS YA
безсмислена тема. всеки трезво мислещ човек може да си прави сам за сее си изводите от всичко, което се случи. Темата приключи отдавна...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Не мислите ли, че е време вместо да се пените за чуждите отбори, да започнете да обръщате внимание на българските и да започнете да подкрепяте тях?
После се чудете защо сме нямали футбол!
Elland написа:Не мислите ли, че е време вместо да се пените за чуждите отбори, да започнете да обръщате внимание на българските и да започнете да подкрепяте тях?
Абсолютно съм съгласен. Най ми е смешно като някой фен на Юнайтед или Челси примерно заговори за клуба си в първо лице, "ние това, ние онова, вие това, вие онова". Дали осъзнават колко жалки са в очите на самите англичани

Промиха им мозъците от диема.
-
- Контакти:
повторенията след мача доказаха,че грозния мангал си прибра ръката,когато суарес подаваше неговата...след това се направи на ощипана мома и взе да го дърпа и блъска...както и да е,минало свършило!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
Taz написа:Elland написа:Не мислите ли, че е време вместо да се пените за чуждите отбори, да започнете да обръщате внимание на българските и да започнете да подкрепяте тях?
Абсолютно съм съгласен. Най ми е смешно като някой фен на Юнайтед или Челси примерно заговори за клуба си в първо лице, "ние това, ние онова, вие това, вие онова". Дали осъзнават колко жалки са в очите на самите англичани
Ами аз мисля,че всички гледаме футбола, за да се забавляваме с него.А българския футбол не е забавление-той е мъка!
Един път отидох на мач и останах изумен:Феновете хвърлят димки пиратки и всякакви други бомбички.Наистина има реална опасност да загубиш живота си там.
Такива псувни и обиди другаде не бях чувал.
Това което се случва на терена е пълна скръб.
Бях предупреден да напусна по рано,защото феновете на двата отбора са щели да се бият след мача!
Ми то как да отидеш на мач?!Я погледни английското първенство:деца седят на седалките,необезпокоявани от никой не чувствайки никаква опасност.Феновете на отборите са много по верни,но въпреки това не хвърлят бомби и пиратки нали?Мачовете почти винаги си струват гледането.
И не съм аз виновен че футбола ни е такъв.Знаеш ли колко много и талантливи деца тренират и играят футбол в България?Но колко от тях стават футболисти?Много малко.Явно има някакъв проблем.
Стискам палци футболът ни да се оправ и хората да се върнат по стадионите , както е било преди!
Препоръчвам на всички да гледат един Бг филм:"Футболни хамелеони".Там е цялата истина за футбола ни.