Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 |

Мнениеот HoUs4oOL » 10 яну 2015 16:39

След доброто първо полувреме, лебеда реши да покаже какъв тактически гении е и второто изглеждахме ужасно.
Да се връщаш срещу 10 от Съндърланд е престъпление...
Нови 3 точки в битката за ... и аз не знам за какво...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 яну 2015 16:40

Честита победа!Постигната в наш стил с много мъка и треперене накрая,вместо да ги убием още първото с 3:0.Такива курвенски отбори трябва да се бият задължително!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 10 яну 2015 16:41

В мачове като този си личи че няма кой да вкара гол,контролирахме мача и при добър голмайстор мача щеше да е решен още първото полувреме.Борини,Балотели,Ламбърт - все звезди да се чудиш на кой да дадеш някой лев да те отърве от тях...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 яну 2015 16:41

Rofles написа:Мача е 1ца.

За малко да познаеш :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 10 яну 2015 16:43

Честита победа! Много добър мач, хареса ми играта и лекотата, с която надиграхме отбора на Съндърланд. Със Стъридж и Стърлинг, нов, стабилен вратар и още един истински нападател обликът на отбора ще е доста по-приятен. Сега още повече ме е яд за равнството с Лестър. Оставаме в играта за топ 4. Маркович, Джан и Морено играха много добре през този мач, а това са ни три от новите попълнения. Коутиньо и Хендо също играха страхотно. Искам да отбележа играта на Лукас, който дори да не харесвам особено много за мен беше играч на мача днес. Има какво да се желае от Борини и Балотели, но това са хората, с които разполагаме в момента.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 яну 2015 16:44

slash1912 написа:

Честита победа ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 яну 2015 16:50

Rofles написа:
slash1912 написа:

Честита победа ! :)

Благодаря! :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 яну 2015 16:52

Уникално полувреме ! Уникален Лазар .Това момче вече се адаптира ,нормално беше в началото на сезона да има колеб.ния ,но големия потенциал си личеше от километри за мен ,но не и за някои слепоци ,които по добре да сменят спортовете ,че изпочупиха всички тъпомери .
Уникален Роджърс ! Само една забележка ,аз я направих още преди мача ,трябваше Балотели вместо Борини .Борини трагичен ,слаба концентрация и кординация и голям пропуск ,моя 7 годишен син я правеше тая .Джан перфектен пас .
Изтървахме много .Маркович спечели дузпа ,вкара гол и направи ебати удара при гредата .
Съндърланд нямат удар към нашата врата за цяло полувреме а са домакини .Смях .Това потвърждава израстването ни ,за което говоря всеки ден !!!
Отзад стабилни ,благодарение на новата схема на Роджърс а отпред създаваме много положения а в средата контролираме топката .Няма какво друго да искам ,освен да сме по ефективни .
Некадърника Борисов още не е разбрал с каква схема играем а го правим вече в 10 мач .Смях . Незнае кой къде играе ,Маркович бил нападател и още куп глупост.Чуди се какво правил Маркович в защита ? Ужас. Тоя съм го разкрил още преди 4 години .Вън мишките от телевизията .
Чакам второто ,трябва да затворим мача с още два три гола ..

Kъм тия мои думи за първото полувреме ,бих добавил ,че второто отново ДОМИНИРАХМЕ и по мои сметки ,отравихме около 7-8 удара към вратата на котенцата ,но за съжаление не вкарахме .
Лукас перфектен ,ако Роджърс го продаде ,лично ще отида до Англия и ще му еба майката .
Иначе Роджърс изигра перфектно мача .Поздравления ! Реагира добре и на полувремето . Голям тактик .
Симон Вратарчето имаше само един опасен удар към него за цял мач и той ...не можа да го види .Смях .Щяха да ни вкарат отново смешен гол и щяха да ни отнемат поредните 2 точки ,заради белгийската мърда .
Брендън Роджърс защити думите ми,че израстваме и ще мачкаме наред през втория полусезон .Нека хейтърите плачат и страдат . :) :) :) :) :) :) Те просто не разбират от футбол и оттам им идват проблемите .
А на тия ,които вярват в отбора и мениджъра ,честита победа .Ливърпул ще мачка наред с Брендън Роджърс още дълги години !
Последна промяна от suareshampion на 10 яну 2015 17:10, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 10 яну 2015 17:03

Не знам защо второто полувреме не натиснахме и не потърсихме втори гол, но...кой пък съди победителите? Ясно си пролича за пореден път, че на Борини и Балотели не може да се разчита, а Ламбърт си го знаем. Трима нападатели, нулев принос. Може би заради това Роджърс реши да заложи на владеенето на топката и контрола над мача. Като заиграем със Стърлинг и Стъридж, може би ще се променят нещата.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 яну 2015 18:18

Искам да отбележа играта на 2-ма футболисти, които не се споменават, а бяха най-силните на терена - Джан и Лукас. С Джан уцелихме десятката. Това е уникален футболист, който може да играе на почти всички позиции в халфовата линия, та дори и на всички позиции в защита. Също така с лекота може да защитава, да атакува и да изгражда атаките и е само на 20. Голяма грешка, че Роджърс не го налагаше по-рано. Лукас беше като стена и докато не се намери ЧИСТ дефанзивен халф, Лукас не трябва да се продава в никакъв случай!!! Тези двамата са в основата за по-стабилната ни игра в защита последно време. Другия, който искам да похваля е Маркович, който изигра супер мач. Джерард трябва задължително да играе по-напред. Там му е мястото. И вратар!!! Трябва ни вратар!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”