Ето я и истинската причина Луис Суарез да е наказан да пропусне 1/4 от мачовете си за Ливърпул
А,че Суарез е футболист-леке е ясно,ама че за него се създадоха специални правила-и това отдавна е ясно!!! И всичко започва и свършва с горното видео...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Айде феновете на Челси да си затворите устите!!! Спрете да ревете! Минало заминало, не е първи случай, в който ви режат, няма и да е последен. С всички отбори е така. Ама да ми говорите, че 10 мача му били малко... Вие трябва да сте болни... Айде кажете ми как за счупен крак ще ти дадът 2 мача, за ухапване 10? Ама айде наистина се замислете кое трябва да се накаже с 2 мача и кое с 10. Как Суарез беше наказан за 8 мача за расизъм БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, а Тери беше наказан за 4 мача С ДОКАЗАТЕЛСТВА??? Защо Дефоу получи само жълт картон за ухапване, а Суарез цели 10 мача??? Наистина не са ми ясни критериите на ФА...
saffron написа:Alonso_Massa написа:Айде феновете на Челси да си затворите устите!!! Спрете да ревете! Минало заминало, не е първи случай, в който ви режат, няма и да е последен. С всички отбори е така. Ама да ми говорите, че 10 мача му били малко... Вие трябва да сте болни... Айде кажете ми как за счупен крак ще ти дадът 2 мача, за ухапване 10? Ама айде наистина се замислете кое трябва да се накаже с 2 мача и кое с 10. Как Суарез беше наказан за 8 мача за расизъм БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, а Тери беше наказан за 4 мача С ДОКАЗАТЕЛСТВА??? Защо Дефоу получи само жълт картон за ухапване, а Суарез цели 10 мача??? Наистина не са ми ясни критериите на ФА...
Кви доказателства ти намери за Джон Тери бе? Та лондонската полиция не намери , ама слим шейди намерил![]()
За счупен крак може и 3 мача щото червен картон се наказва или с 1 мач или с 3 , но никога с 2 от мене да знаеш. Та Може стига да не е било брутално и умишлено целящо чупене на крак влизане , а за ухапване може и в затвор , щото е умишлено и се води телесна повреда ! На Паоло Ди Канио му дадоха 8 мача наказание само ,че е бутнал съдията , на Дънкан Фъргюсън го вкараха в затвора за 44 дни щото удари глава на противников футболист , На Кантона го наказаха 9 месеца и тн. но нито един от тези не показа рецидив за разлика от уругвайския талибанин дето постоянно е в издънка !
пп гледай токшоуто на Боби Борисов от вторник и виж за кво става въпрос, преди да си ревнал пак и да искаш да си затваряме устите!
Гледам, гледам и се чудя как може да има толкова дебилни хора... Доказателство против Тери се намери в записите от въпросния мач, като на видеото ясно са видяли от ФА расистки обиди, запознатия по случая. И кажи ми ти, умнико, какво предпочиташ някой да ти счупи крака, без да иска, и след това месеци наред да ти влияе или някой да те ухапе, нарочно, и след 1 седмица да го забравиш? И последно не аз рева, ами вие фенчета на Челси не спряхте да ревете цяла седмица. Айде ходи си коментирай смешния отбор и не се занимавай с нас!
saffron написа:Гледам, гледам и се чудя как може да има толкова дебилни хора... Доказателство против Тери се намери в записите от въпросния мач, като на видеото ясно са видяли от ФА расистки обиди, запознатия по случая. И кажи ми ти, умнико, какво предпочиташ някой да ти счупи крака, без да иска, и след това месеци наред да ти влияе или някой да те ухапе, нарочно, и след 1 седмица да го забравиш? И последно не аз рева, ами вие фенчета на Челси не спряхте да ревете цяла седмица. Айде ходи си коментирай смешния отбор и не се занимавай с нас!
slim shady, ако ме захапиш за к-то няма да те забравя за 1 седмица , повервай![]()
Айде отивам си и се надявам тая вечер да си прекараш приятно на мача фенербахче-бенфика докато смешния отбор шампион на европа гази шваицове а вашия сериозен отбор се чуди за кво ли трябва да играе още 4 безсмислени мача до края на първенството
Потребители, разглеждащи този форум: Kotzata и 9 госта