Ливърпул:Милан|Контрола №6|КР:2:0|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул:Милан|Контрола №6|КР:2:0|
Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
Мисли за оцеляване в Серия А и си мълчи. Фен на отбора играчка на Берлускони вече 30 години
wolf написа:АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
Мисли за оцеляване в Серия А и си мълчи. Фен на отбора играчка на Берлускони вече 30 години
Марш при видео касетите .........
А, ти беше ли роден тогава?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
-
john barnes
АСМ1899 написа:wolf написа:АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
2005 истанбул...тишинаааааааааааа
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- KOPScousers
- Контакти:
john barnes написа:АСМ1899 написа:wolf написа:АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
2005 истанбул...тишинаааааааааааа![]()
![]()
Е, после ни удариха 2007, със съдийския гол на мениджърчето им. Нищо, изхода от моментното им състояние не се вижда така или иначе.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
john barnes
абе удариха ни,ама от 0-3 да ги обърнеш до 3-3 и после да ги изпляскаш със дузпи...това само ЛИВЪРПУЛ го може!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
АСМ1899 написа:wolf написа:АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
Абе май и вие нямате много успехи след ерата на видео касетите, ама айде...
-
suareshampion
Nives написа:АСМ1899 написа:wolf написа:АСМ1899 написа:Пак с голяма кошница ми се струва тръгвате заради някакъв турнир в САЩ, и пак няма да я напълните! Успех пожелавам на Ливъпрул, но се заблуждавате ако мислете за титла и ШЛ,а другите трофей са ала-бала....
Абе май и вие нямате много успехи след ерата на видео касетите, ама айде...
Как да нямат бе ? Берлускони им купи някоя друга титличка . Това отборче го следя изкъсо ,заради мои приятели ...тия Милан са аналог на манафите .Съдийско отборче ,което от 7 години насам спука гуми. Берлускони не му се дават вече пари за отбора .Продаде си звездите и взима само мършляци със изтекли договори или под наем .Не беше трудно да предрека тоя крах ,който търпят в момента. Феновете им откачат в момента ,хвърлят много нерви ,нали така бе видеокасета ?
И пак те питам ...видя ли от 66 хил души на нашия мач ,фенове на вашето отборче ? Щото аз не .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Е то зависи кога е края на ерата на видео касетите. Аз до преди десетина години все още имах работещо видео.
Nives написа:Е то зависи кога е края на ерата на видео касетите. Аз до преди десетина години все още имах работещо видео.
Е то аз и в момента имам, но това нищо не значи
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.